Vanja Mijatović posle pet nedelja stala na noge!

"Dva puta sam se onesvestila dok su mi nameštali mider pomoću koga sam konačno ustala iz kreveta i počela ponovo da se krećem", izjavila je Vanja za Telegraf

  • 3

Mlada pevačica Vanja Mijatović se nakon teške saobraćajke polako oporavlja, i iako je izašla iz bolnice u Kraljevu i puštena na kućno lečenje pre dve nedelje, pevačica nije bila u stanju da hoda sve do pre tri dana, kada su joj doktori namestili mider koji joj pomaže da se kreće nakon pet dugih nedelja mirovanja u krevetu.

- Polako se navikavam, nosim mider već tri dana, i moram priznati, polako ide nabolje. Pet nedelja nisam hodala, apsolutno ništa nisam mogla da radim, tri nedelje u bolnici i još dve kod kuće provela sam u krevetu - priča Mijatovićeva za Telegraf, i dodaje da nimalo nije prijatno ponovo stati na noge.

- To je bilo strašno! Dva puta sam se onesvestila dok su mi uzimali meru za mider jer sam morala da stojim dok mider ne poprimi oblik mog tela jer se prema svakome formira drugačije. Bilo me je užasno strah, ali sada se bolje osećam jer sada konačno mogu da ustanem iz kreveta i radim skoro sve - objašnjava Vanja.

Zvezda "Granda" svako veče radi vežbe kako bi mišićima vratila čvrstinu i pokretljivost, a nakon nošenja midera, pevačicu očekuje i rehabilitacija, nakon koje, kako kaže, planira da se konačno vrati na scenu.

Da podsetimo, 21. februara, zvezde "Granda" Vanja Mijatović, Ana Sević i Sefan Petrušić su na auto-putu Novi Sad - Beograd doživeli saobraćajnu nesreću u kojoj su Ana i Stefan bili lakše povređeni, dok je Vanja prošla najgore.

Pevačica je sedela na zadnjem sedištu kada je udarila u sedište ispred sebe, slomila grudni koš, a povratni udarac nazad doveo je do preloma tri pršljena. Nakon toga je još nekoliko sekundi letela levo-desno, što je izazvalo dodatne povrede.

(J. Jovanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pajser

    3. april 2013 | 16:18

    Ko je bre ova devojka da zasluzuje toliku medijsku paznju????Koliko bolesne dece umire svaki dan pa niko ni rec o njima da pise!

  • sascha!!!

    3. april 2013 | 00:08

    Jaka si ti dewojka! Samo polako i uz Božiju pomoć! Pozdraw! Knežo...Innsbruck!!!

  • Marko

    4. april 2013 | 07:18

    Bravo pajseru imamo isto mišljenje. Koliko ima bolesne dece u srbiji a o ovoj se pise svaki njen pokret. Nemam nista protiv devojke i zelim joj sve najbolje ali koga briga za nju. A ova legenda nepismena sto pise umesto v-w ...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA