Kostner i Brosnan snimaju u Srbiji?

Holivudski glumci će u Beogradu tokom aprila snimati film "Three Days To Kill", koji će producirati Lik Beson

  • 0

Holivudske legende Kevin Kostner i Pirs Brosnan u aprilu dolaze u Srbiju povodom snimanja filma "Three Days To Kill", na čijem je čelu producent Lik Beson, koji je već snimao kod nas, navodi "Blic".

Za oko mesec dana u "Pinkovom" studiju u Šimanovcima trebalo bi da se okupi holivudska filmska ekipa pod producentskim okriljem Lika Besona, koji je ranije u Srbiji snimio film "Lock Out", a ovo ostvarenje će režirati Džozef Mekginti Nikol. Film će se, pored Beograda, snimati i u Parizu.

Uz čuvenog Kevina Kostnera, ulogu u filmu će imati i Pirs Brosnan, koji se proslavio kao Džejms Bond (čak četiri puta je igrao agenta 007), a glavne ženske uloge tumače Hejli Stajnfeld i Koni Nilsen.

Kevin Kostner u filmu igra ulogu smrtno bolesnog agenta tajne službe koji pokušava da ponovo uspostavi dobar odnos sa svojom ćerkom. Da bi dobio eksperimentalni lek koji bi mu spasao život, iako u penziji, mora zauzvrat da obavi još jedan zadatak. Stvari ne idu u njegovu korist jer lek ima negtivne efekte, izazivajući halucinacije i narko-depresiju.

U Beograd će doći i zanosna Amber Herd, bivša devojka Džonija Depa.

Pogledajte trejler za film "Lock Out" koji je Beson snimio u Srbiji:

(J. J.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA