SEKSI FARMA: Misica Jovana Nikolić u rijalitiju (FOTO)

Aktuelna druga pratilja "Mis Srbije" ulazi na farmu, pokušaće svojom lepotom da "pridobije" gledaoce i da osvoji vrednu nagradu od 50.000 evra. Možda joj se pridruži i sestra bliznakinja

  • 9

LEPOTA ĆE POKORITI "FARMU"! Jedna od učesnica predstojećeg rijalitija "Farma" biće i misica Jovana Nikolić. Ova atraktivna Nišlijka pokušaće svojom lepotom i zanosnom linijom da podigne gledanost ovog šou-programa, koji će početi sa emitovanjem 19. marta na TV "Pink.

Da podsetimo, Jovana je učestvovala na finalnom takmičenju izbora za mis Srbije, gde je na kraju zauzela treće mesto, osvojivši titulu druge pratilje. Ima 25 godina, student je Visoke škole strukovnih studija, govori engleski jezik, a ima sestru bliznakinju Branislavu, pa će biti posebno zanimljivo ako joj se i ona u nekom trenutku pridruži u rijalitiju.

Jovana je ljubitelj tanga, koji igra u slobodno vreme. Osim čuvenog argentiskog plesa, njeni hobiji su i planinarenje, brzo hodanje, jahanje, kao i pecanje. Želela bi da otvori svoj vrtić, u kome će posebno razvijati sklonost dece ka plesu, a volela bi da se posveti i radu sa decom sa posebnim potrebama.

Osim misice, na "Farmi" će se naći još 21 učesnik različitih zanimanja, od glumica, pop i folk pevača, zabavljača, pa do starleta. Inače, takmičare će na imanju u Lisoviću pratiti desetine kamera, a svakog dana će se nakon 20 sati prikazivati pregledi dešavanja u rijalitiju TV "Pink".

Izbacivanja su na programu svake nedelje, izbor sluga ponedeljkom, žurke petkom, a nominacije za izbacivanje subotom.

Pobednik "Farme" osvojiće nagradu od 50.000 evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vukašin

    15. mart 2013 | 17:38

    Nije Lepa .

  • hromi daba

    15. mart 2013 | 18:17

    Bude li Natašin Vlada ovogodišnji učesnik farme, garantovano će im se pridružit ona i sestra. Neće od ljubomore izdržati, a Jovana Nikolić ima sve atribute da se Vlada zakači za nju. To ne bi bilo ništa novo, ionako na estradi spava svako sa svakim, danas jesi, a sutra, nisi. Za Gorana N, sve su one ovladale tehniku "muženja", zato će na ovoj farmi konstantno biti svežeg "mleka" Bolje da su "Farmu prekrstili u " Estradni jebodrom"

  • GoraN

    15. mart 2013 | 16:25

    Da se prijavim ako i ona ume da muze.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA