STANIJA: Neće biti seksa sa Ekremom na "Farmi"?!

- Seks u rijalitiju ne dolazi u obzir! Ako bi se Ekrem zaljubio u mene, bilo bi mi veoma neprijatno. Postavila bih se kao prijatelj, neka granica i distanca moraju da postoje - objasnila je starleta Stanija Dobrojević

  • 7

Stanija Dobrojević biće jedna od zvezda "Farme" koja počinje sutra, a kaže da ne bi volela da se Ekrem Jevrić zaljubi u nju, kao i da joj ne pada na pamet seks sa njim, ali i bilo kojim drugim muškarcem u ovom rijalitiju.

Starleta kaže da bi joj bilo veoma neprijatno ako bi se Ekrem zaljubio u nju i jurio je po imanju u Lisoviću, kao što je u prethodnom izdanju "Farme" radio sa Vesnom Vukelić Vendi.

- Nisam nikada gledala "Farmu" i nijedan rijaliti, pa ni "Survajver". Ali čula sam za Ekrema i njegovu pesmu "Kuća-pos'o". Bilo bi mi jako neprijatno kada bih se našla u takvoj situaciji sa njim. Postavila bih se kao prijatelj, poštovala ga, ali neka granica i distanca moraju da postoje. Meni je svaki dobar čovek drag, pa i Ekrem Jevrić - izjavila je Stanija, koja je dodala da nema šanse da sa nekim spava tokom rijalitija, bez obzira koliko joj se ta osoba dopada.

- Seks u rijalitiju ne dolazi u obzir! Ne znam zašto svi dižu famu oko toga, mislim da ljudi najmanje žele da vide seks na "Farmi". Ispravite me ako grešim! Bila sam učesnik najekstremnijeg rijalitija "Survajver", mediji su brujali o tome da je bilo seksa, ali verujte mi da nije. U onakvim uslovima nikome to nije padalo na pamet - zaključila je starleta.

(Telegraf.rs/izvor: Alo zodijak)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA