PREMIJERA: Poslušajte novu pesmu Bijonse! (AUDIO)

Pored velikih priprema za predstojeću svetsku turneju, pevačica je ipak našla vremena da svoje obožavaoce obraduje novom pesmom "Bow Down", koju je promovisala preko društvenih meža

  • 1

Popularna pevačica Bijonse predstavila je na svom "SoundCloud" profilu novu pesmu pod nazivom "Bow Down", koju je radio priznati producent Hit-Boy, koji je radio pesme i za njenog supruga Džej Zija, repera Kanje Vesta, Niki Minaž, a među njima našao se i kanadski superstar Džastin Biber.

Bijonse je pesmu promovisala i na Instagramu, tako što je objavila svoju fotografiju kada je bila mala, a koja se odnosi na jedan deo pesme:

- I know when you were little girls, you dreamed of being in my world (Znam, kad ste bile male devojčice sanjale ste da budete u mom svetu) - glase stihovi nove pesme tamnopute pevačice.

Poslušajte novu pesmu Bijonse Nouls na "SoundCloud" mreži:

Podsećanja radi, Bijonse će 15. aprila održati koncert u Beogadu, kojim će, ujedno, otvoriti svoju veliku svetsku turneju pod nazivom "Šou gospođe Karter". Karte su zvanično rasprodate, ali se mogu naći kod tapkaroša po ceni od oko 100 evra.

(J. J./Huffington Post)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bravo mala

    25. mart 2013 | 23:09

    Izreklamirala je Hrvatsku opisujući je kao raj na zemlji, što i jest.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA