ERA: Stanijina guza je kao "Simpo" foteljica! (VIDEO)

"Ali ti štrčiš! Pa, pogledaj kakve su to obline. Ja neću moći noćas da spavam, moraću da popijem tabletu za spavanje", rekao je Ojdanić tokom prvog pokušaja da startuje starletu

  • 1

Kao što je i očekivano, Stanija je izazvala najviše pažnje među muškim učesnicima "Farme", a noćas su je spopali Era i Nazif Gljiva, a Ojdanić se, dok je hvalio starletine obline, jedva uzdržao da Dobrojevićku uhvati za zadnjicu!

Nakon prvog dana, koji je takođe svojim izjavama obeležio Ojdanić, atmosfera u Lisovićima je počela da se zagreva. Dok su Era i Gljiva hvalili Stanijin izgled, ona ih je pitala: "Što baš ja? Ima ovde još lepih devojaka, pevačica, misica...", a Ojdanić joj je ko iz topa odgovorio:

- Ali ti štrčiš! Pa, pogledaj kakve su to obline. Ona ima guzu kao foteljica "Simpo" Vranje! Ja neću moći noćas da spavam, moraću da popijem tabletu za spavanje!

Staniji, doduše, nije bili mnogo neprijatno, pa je više reda radi dvojici matoraca rekla da nisu normalni.

Pogledajte kako je Era startovao Staniju:

Inače, Ekrem Jevrić, koji je izabran za gazdu imanja u Lisovićima, odabrao je prve sluge na "Farmi", Radojku i Duška Bogdanovića. Pevač je istakao da mu je bilo teško da izabere nekog od učesnika, da bi na kraju izabrao supružnike.

- Ja nemam nikakav razlog da ove ljude stavim da budu sluge, ali moram nekog. Pravila su takva i molim vas nemojte da mi zamerite. Tako vam života, nemojte da se ljutite. Videćemo se možda sutra. Odlučio sam se za Dula i Radojku jer su njih dvoje muž i žena - rekao je Jevrić.

Dule i Radojka će prvu nedelju provesti u štali, dok će jedan od njih ući u duel za izbacivanje, koje je planirano za subotu.

Ekrem objašnjava izbor sluga:

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA