STANIJA: Kakva Kaća Živković, ja nemam konkurenciju!

"Ona meni nije konkurencija, ja nemam konkurenciju. Ja sam Stanija, jedna jedina", rekla je Dobrojevićeva Gordani Bjelici, koja je uporedila starletu i mladu pevačicu

  • 0

Gordana Bjelica uporedila je Staniju Dobrojević sa pevačicom Katarinom Živković. Glumica je u rijalitiju "Farma" rekla da joj je mlada zvezda "Granda" prelepa i da liči na starletu.

Dobrojevićevoj se ovo nije dopalo i nije joj bilo jasno zašto je Gordana poredi sa Katarinom, koju, kako kaže, i ne poznaje:

- Gospođo Bjelice, zašto me poredite sa Katarinom, ja nju čak i ne poznajem, kakve ja veze imam sa njom? - pitala je Stanija.

Međutim,u konverzaciju se uključio i Ekrem Jevrić, koji je rekao da je Kaća Staniji konkurencija i da ih ne poredi, na šta je Dobrojevićeva još oštrije reagovala.

- Ona meni nije konkurencija, ja nemam konkurenciju. Ja sam Stanija, jedna jedina - rekla je Stanija, i i zamolila Bjelicu da je više nikada ni sa kim ne poredi.

(Telegraf.rs / Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA