REPER ŠA: Ne bih bio sa Jovanom ni za 100 miliona! (VIDEO)

- Ja sa njom nijednog trenutka nisam ušao u vezu. Devojka me, mrtvog pijanog, poljubila, sama na silu, ne mojom voljom, njenom voljom. Nije mi se svidelo, nije to to - objasnio je reper zbog čega je rešio da otkači misicu

  • 5

Izgleda da je romansa između repera i misice završena, a Ša se tokom žurke na "Farmi" požalio Dariji da ga Jovana spopada, ali da on nikada ne bi bio u vezi sa njom!

Iako su nekoliko dana spavali zajedno i razmenjivali nežnosti, Ša je sada promenio ploču i rašio je da otkači Nikolićevu.

- U trenutku mi se svidela, ali meni su osećanja sjebana. Ja sam čovek koji voli da se zajebava i uživa. Ona je simpatična devojka, ali sa njom ne bih bio iz milion razloga. Ja sa njom nisam "izlerao", nijednog trenutka nisam ušao u vezu sa njom. Devojka me, mrtvog pijanog, poljubila, sama na silu, ne mojom voljom, njenom voljom. Nije mi se svidelo, nije to to - rekao je Ša dok je razgovarao sa Darijom, a nešto kasnije je dodao da sa Jovanom "ne bi bio ni za 100 miliona".

Ipak, ta priča se nije preterano svidela Jovani, koja je reperu rekla:

- Prijaš mi, prija mi tvoja energija. Ti nećeš ništa sa mnom, ja to razumem iako se ne slažem sa tom odlukom. Nema ništa toliko posebno što bi me vezalo za tebe, ali mi značiš.

Očigledno će sada sva pažnja na imanju u Lisoviću biti usmerena na nove golupčiće Staniju i Filipa, koji se poslednjih dana intenzivno "druže".

Ša se žali što ga Jovana spopada:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA