Pogledajte kako su mladi Bred Pit i Leonardo Dikaprio ostali bez uloge (VIDEO)

Daren Džulijen i Martin Nolan iz aukcijske kuće "Džulijens" uspeli su da ubede trojicu reditelja da prodaju kolekciju od 12 snimaka na kojima je prikazano kako su izgledale audicije početkom devedesetih

  • 0

PRE NEGO ŠTO SU POSTALI ZVEZDE! Mnogi filmski reditelji bi dali sve u da im u filmovima glumi Bred Pit. Međutim, čovek pod imenom Ron Hauard nije imao takvo mišljenje i želju, pošto je smatrao da tada mlada filmska nada nije imala "ono nešto" što bi mu garantovalo ulogu u ovom ostvarenju.

Međutim, poznati glumac i jača polovina Anđeline Džoli nije bio jedini koji nije prošao audiciju za novi Hauardov film, a na spisku su se našla imena poput Kijanu Rivsa i Roberta Daunija Džuniora.

Naime, Daren Džulijen i Martin Nolan iz aukcijske kuće "Džulijens" uspeli su da ubede trojicu reditelja da prodaju kolekciju od 12 snimaka na kojima je prikazano kako su izgledale audicije početkom devedesetih, a njima se mogu videti mladi Leonardo Dikaprio i ostali glumci.

Na snimcima se još nalaze Gvinet Paltrou i Helen Hant, koje su bile na audiciji za film "Park iz doba jure", odnosno i Dženifer Koneli i Rasel Krou za "Blistavi um".

Pogledajte video-snimak

(Telegraf.rs / Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA