TOP GUZE VELIKOG BRATA: Koja ukućanka ima najbolju zadnjicu? (FOTO)

Ava, Soraja, Nevena, Sindi. Koja od ovih lepotica popularnog rijalitija ima najlepšu pozadinu?

  • 15

Već dobrih desestak dana na malim ekranima emituje se rijalitiji "VIP Veliki Brat", u kome se poznate ličnosti različitih profila bore za novčanu nagradu od 50.000 evra. Ovaj šou-program uveliko je doneo kako simpatije, tako i svađe među ukućanima, o kojima se svakodnevno piše u medijima.

Kao što je već poznato, među stanarima kuće "Velikog Brata"  nalaze se i mnoge lepotice domaćeg džet-seta, koje će svojim oblinama pokušati da pridobiju naklonost publike.

SORAJA VUČELIĆ

Soraji je ovo drugo učešće u "Velikom Bratu", a u šou je ušla kao tajni ukućanin, zajedno sa Milićem Vukašinovićem i Majom Nikolić. Atraktivna starleta zbližila se sa blizancima Željkom i Žarkom Stojanovićem, a jedan od braće je već sa njom podelio krevet. Takođe, na Soraju oko je bacio i kaskader Uroš Ćertić, koji je pre neki dan diskretno posmatrao zadnjicu prsate "Plejboj" zečice.

AVA KARABATIĆ

Hrvatska starleta je svojim atipičnim ponašem već animirala kako ukućane, tako i publiku. Već prvo veče, Ava je završila u krevetu sa kaskaderom Uroš Ćertićem, s kojim se u međuvremenu "pokačila". Uroša je u međuvremenu "zamenio" Željko Stojanović, koji je prošlo veče masturbirao pored Karabatićeve, dok je ona spavala.

 

NEVENA MILIČEVIĆ

Nevena je samo još jedna lepotica koja je u kući "Velikog Brata". Jednom prilikom, jedan od braće Stojanović izjavio je da je ova srpska manekenka savršena, a ovo mišljenje zasmetalo je stanarki Avi Karabatić.

- Nema lepe oči, nema obline, previše je visoka za ženu, nema ni lepo d*pe - rekla je svojevremeno Ava za manekenku u rijalitiju.

Iako važi za najpovučeniju ukućanku "Velikog Brata", Miličevićeva je jednom prilikom ušla u verbalni konflikt sa Ivanom Stamenković Sindi, a svađale su se oko njihovog bivšeg zajedničkog dečka.

IVANA STAMENKOVIĆ SINDI

Bivša članica grupe "Models" pokazala se kao prava svađalica u "Velikom Bratu". Sindi je prvo zaratila sa Nevenom, da bi se potom pokoškala i sa makedonskom pevačicom Anetom Nakovskom. Svoje učešće u rijalitiju je iskoristila da promoviše svoju novu numeru "Telo gori".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA