VELIKI BRAT: Svi klanovi u rijalitiju (FOTO)

Vesni Vukelić Vendi "priklonili" se Ava Karabatić i Boban Stanojević, dok Maja Nikolić pokušava da bude bliska sa Urošem

  • 0

Ulaskom pevačice Vesne Vukelić Vendi u kuću "Velikog brata" došlo je i do pregrupisanja ukućana. Ava Karabatić i Uroš Ćertić, koji su do pre nedelju dana bili nerazdvojni, uspeli su da prevagnu put od ljubavi do mržnje, tako da se sada nalaze na suprotnim stranama.

- Uroš nije za tebe. On je muškarac niže vrste koji razmišlja penisom. Ti si jedna lepotica i on ne treba na tebi da zadovoljava nagone koje može da zadovolji u svakom kokošinjcu - rekla je Vendi Karabatićevoj po dolasku u kuću "Velikog brata".

"Nepremostive razlike" između hrvatske starlete i srpskog kaskadera iskoristila je Maja Nikolić. Pevačica je od samog starta rijalitija isticala da je bliska sa Urošem (bez obzira na to što su samo jednom bili na ručku), a od njega za rođendan očekuje i poljubac.

- O kakvoj ona ljubavi priča posle šest dana? Ja sam se malo zezao, napolju imam devojku, tako da mi ne pada na pamet bilo šta da petljam sa Avom - rekao je kaskader u sredu uveče, dok je Maja zadovoljno slušala.

Osim Ave, na stranu Vendi stao je i Boban Stojanović, koji se pre neki dan sukobio sa Majom Nikolić.

Sa gej aktivstom najčešće se druže Sindi i Maja Volk, dok se Soraja slaže sa Urošem. Neopredeljeni su ostali blizanci Žarko i Željko, kojima "ne leže" ni Vendi ni Maja Nikolić.

Definitivno, najveće prijateljstvo izrodilo se između Dragutina Topića i Slavka Labovića. Kada je shvatila da ne može da utiče na njih, Maja Nikolić je pokušala da razori ovaj mini-klan zavođenjem glumca, što joj nije pošlo za rukom.

- Kunem ti se, bubreg bih dao za tebe sutra, ne pomerio se s mesta - rekao je svojevremeno Topić, poljubivši Labovića

(Telegraf.rs / Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA