Seka Aleksić gaćicama uzbudila publiku! (FOTO)

Seka je provokativnim stajlingom oduševila prisutne, a kroz providni kombinezon celo veče su sevale crne tange

  • 15

SEKSI I PROVOKATIVNO! Seka Aleksić sinoć je pevala u Paraćinu, a prisutne muškarce oduševio je njen stajling, providni, čipkasti kombinezon, ispod kojega su se ocrtavale crne tange! Naime, Seka se tokom dva sata, koliko je trajao nastup, dva puta presvukla, a po završetku nastupa, na svom Tviteru je napisala:

- Paraćin je goreo! Hvala vam!

U providnom kombinezonu, Seka je pokazala svoju zavidnu figuru, na kojoj je dugo i naporno radila. Očigledno da se trud isplatio.

Podsetimo, pevačica je nedavno objavila provokativan spot za svoju pesmu "Šampion", a odlučila je da otvori svoj blog i piše priče o životu.

(Anastasija Čanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • bijeljinac

    7. april 2013 | 21:09

    Da znate kakvu ima pricu iz Bijeljine nebiste je pogledali raspitajte se od cega je zivela najbolje je da odete u apolon kafic sve ce vam biti jasno dno dna

  • Walter

    7. april 2013 | 18:58

    Bas mi je ona sexy omg...

  • Миливоје

    7. april 2013 | 20:02

    Аух, болесног ли света а и певачице. Како је то жалосно кад једна таква особа може да држи пажњу мушког дела публике, као да јој је од злата. Ало, ти из првог реда, и боље од ове певачице имаш у сваком солитеру само мораш мало да се потрудиш. Какво дно смо достигли и ко нас све "забавља". Ужас.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA