TUČA U VB: Nevena udarila Sindi u glavu!

Nakon što je bivša "modelsica" uštinula Nevenu za nogu, ova je nasrnula na nju, udarila je pesnicom i počupala je za kosu. Produkcija trenutno razmatra da li će Miličevićeva biti izbačena iz kuće

  • 3

RADILE PESNICE! Svakodnevne čarke između Ivane Stamenković Sindi i Nevene Miličević u kući "Velikog Brata" su se danas pretvorile u fizički obračun koji se završio tako što je Nevena pesnicom udarila Sindi u glavu!

Incident se dogodio nakon što je Sindi prokomentarisala da Nevena ima celulit i uštinula je za nogu, nakon čega je Miličevićeva potpuno izgubila živce i nasrnula na Sindi, udarila je pesnicom u glavu i počupala je za kosu!

Iz produkcije nam je potvrđeno da se tuča dogodila, kao i da se trenutno razmatra način na koji će biti kažnjena Nevena, budući da je po pravilima "Velikog Brata" strogo zabranjen bilo koji oblik fizičkog nasilja.

Da podsetimo, bivša "modelsica" i manekenka se ne podnose od prvog dana rijalitija, ne prođe dan da se ne posvađaju, a situacija se još više pogoršala nakon što je Sindi ispričala da je Nevena bila u vezi sa njenim bivšim dečkom.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • marijana

    10. april 2013 | 17:01

    Iskreno ne verujen u ovu priču ali ako je istina , Nevena neka ju je udarila , Sindi je stvarno zla i naporna.

  • Uros

    11. april 2013 | 01:30

    Meni ne Nevena presimpaticna. Hocu takvu devojku. :3

  • AA

    11. april 2013 | 23:16

    Kolika je ova Sindi glupaca zlo zla! Ni rodjena majka ovo ako je normalna ne bi podrzavala. Ima boga i za takve ljude

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA