Sukob: Boki 13 i Maca "zaratili" posle emisije Amidži šou!

Maca nazvao Bokija "anomalijom", na šta je makedonski šoumen krenuo na scenu da se pred kamerama obračuna sa Marinkovićem

  • 1

U jubilarnoj stotoj emisiji Amidži šou umalo nije došlo do incidenta između Dragana Marinkovića Mace i Bokija 13. Dva "naturalizovana" Beograđanina koji su slavu stekli na TV Pinku "pokačili" su se posle Bokijevog premijernog izvođenja Bokijeve nove pesme "Ne brini".

Nakon što je Amidžić upitao goste kako im se čini nastup Jovanovskog, Maca je na to odgovorio: - Znate kako, televizija trpi sve, pa i razne anomalije dolaze u obzir. Kada je to čuo makedonski šoumen krenuo je na scenu da se pred kamerama obračuna sa Marinkovićem, ali su skandal u poslednjem trenutku sprečili organizatori.

- Takve reakcije znače da je moj nastup privukao pažnju! Hteo sam da uletim u emisiju i razje*em tu dripačku komunikaciju. Ali pokazao sam šta je nivo! - izjavio je Boki.

Iako mu organizatori isprva nisu dali da uđe na snimanje, Boki je očekivao da će Macu zateći kada je ponovo ušao u studio, ali ovaj je otišao odmah posle reklama.

- Ništa novo! On je očiti primer da televizija trpi anomalije - zaključio je makedonski šoumen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleksandar

    5. mart 2012 | 10:07

    Xexexexexexexe...upravu je Maca...ovaj boki 13 je prava anomalija...od kada se pojavio na pinku rejting TV Pinka je opao...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA