Lejdi Gaga: Patila sam od bulimije u srednjoj školi

Pevačica je priznala da se kao tinejdžerka prejedala i da je često povraćala, što je moglo da bude pogubno za njene glasne žice

  • 0

Lejdi Gaga nedavno je priznala da je za vreme srednjoškolskih dana vodila borbu sa bulimijom i da je morala da se izbori sa tim  poremećajem u ishrani kako bi spasila svoj glas. Pevačica je izjavila da je toliko često povraćala da joj je želudačna kiselina nagrizala grlo i glasne žice.

- Sad mi je lakše da pričam o tome. Povraćala sam dok sam bila u srednjoj školi. Bulimija mi je uništavala glas i morala sam da prestanem. Kiselina je ubistvena za glasne žice. Bulimija je veoma opasna - izjavila je Lejdi Gaga.

Zvezda kojoj je pravo ime Stefani Germanota, kaže da je sebe terala na povraćanje, pošto se prejedala omiljenom hranom koju joj je spremao tata, a to je testenina sa ćuftama.

- Htela sam da budem mršava mala balerina, a bila sam proždrljiva italijanska devojčica kojoj je tata svake večeri servirao ćufte. Znala sam da dođem kući i da pitam: "Tata, zašto nam uvek ovo spremaš za jelo? Treba da smršam". A on bi mi rekao: "Pojedi svoje špagete", otkrila je Lejdi Gaga.

Pevačica je dodala da je zbog bulimije bila na ivici nervnog sloma i da se treba boriti protiv iskrivljene slike "savršenstva" kakvu javnost uočava zahvaljujući modnom i estradnom svetu. Gaga je navela da na svim snimanjima i u spotovima "izdužuju" i "peglaju" zvezde i da ta "savršena" slika ne postoji.

Telegraf.rs

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA