SORAJA: Sulejman je živeo u 20. veku!

Starleta se pošteno izblamirala kada je javno rekla da je Sulejman (1494-1566) živeo u prošlom veku i tako omanula za samo četiri stoleća

  • 19

BLAM GODINE! Nakon što su ukućani u "Velikom Bratu" dobili nedeljni zadatak da glume likove iz najpopularnije turske serije "Sulejman Veličanstveni", razmenjivali su znanje o porodici sultana kao i događajima iz perioda njegove vladavine. Soraja je Maji objašnjavala da je serija istinita, te da se radnja dešava u 20. veku!

- Samo da znaš, to je serija po istinitoj priči. To je bilo u 20. veku - lupila je starleta.

S obzirom na to da starleta ne propušta priliku da se pohvali studijama psihologije, ovo je veliki blam, naročito kada se ima u vidu da je sultan vladao tokom 16. veka.

Ovo nije prvi lapsus javnih ličnosti u vezi sa popularnim Suljom. Nedavno je glumac Andrija Milošević izjavio da bi u seriji "Sulejman Veličanstveni" voleo da glumi Karađorđa, koji je rođen više od 250 godina posle turskog vladara.

Očigledno je da obrazovanje i informisanost ne zavisi od godine studija, a bilo bi lepo da poznate ličnosti "prečešljaju" knjige iz osnovne škole kako se ne bi blamirale javno, budući da je srpska istorija umnogome vezana za tursku, što zbog ropstva, što zbog vladara koji su u tom periodu vladali.

(Anastasija Čanović / Vesti online)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Irena

    17. april 2013 | 21:49

    Telo kao terminator, pametna ko radijator..!

  • Zmrki

    17. april 2013 | 16:53

    Ova koza studira??? Nije ona ni prosla pored fakulteta...

  • Ralexic

    17. april 2013 | 17:18

    Megatrendovi kadrovi.Soraja moze samo da brise stakla na nekom faxu.Ipak je ovo Srbija i nista nije nemoguce.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA