Andrej Pejić 17. maja dolazi u Beograd

Najpoznatiji svetski androgini model će puštati muziku na žurki zagrevanja pred koncert sastava "Depeche Mode" u Beogradu

  • 12

Australijski maneken srpskog porekla Andrej Pejić 17. maja će nastupiti u Beogradu i to kao di-džej na žurki zagrevanja pred koncert benda "Depeche Mode" koji se održava 19. maja na Ušću!

Najpoznatiji svetski androgini model, koji se 2000, sa majkom i bratom, iz Srbije preselio u Australiju, kaže da je veoma uzbuđen zbog dolaska u Beograd.

- To je u stvari potpuno nadrealno. Verujem da će biti veoma zanimljivo iskustvo. Nisam ni sanjao da ću se kao di-džej vratiti na mesto gde sam proveo detinjstvo. Pomalo sam nervozan, nadam se samo da neću sagoreti! U svakom slučaju obećavam da ću zapaliti masu na plesnom podijumu - priča Pejić, i dodaje da, kada bi morao da izabere jednu pesmu sastava "Depeche Mode" uz koju bi voleo da prošeta modnom pistom, to bi bio veliki hit "Enjoy The Silence".

Inače, Andrej će puštati muziku 17. maja u klubu "Mikser House" na žurki koja će biti posvećena Međunardonom danu borbe protiv homofobije i transfobije.

Kao vatreni fan, Pejić neće propustiti koncert benda "Depeche Mode" koji je zakazan za 19. maj na Ušću. Ulaznice po ceni od 3.990 (parter), 5.990 (fan pit) i 9.990 dinara (VIP) se mogu kupiti u prodavnicama "Gigstix" i "Corner shopovima".

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iv

    19. april 2013 | 20:29

    Dakle preprimitivni komentari. Ni ne treba da dođe u takvu državu iz koje pametni i oni više svesti beže glavom bez obzira. A da ne govorim da neću ni pogledati da li sam dobila neki komentar na ovo. Nebitni ste.

  • Vesna Fila

    19. april 2013 | 19:43

    wow wow wow najzad obozavam te Andrej i ponosim se tobom ,sas zato sto si takav kakav si i ostani svoj <3

  • lady

    20. april 2013 | 20:58

    Ja se brinem za njegovu bezbednost obzirom na primitivizam nasilnih ljudi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA