Ljuba, Sandra i Tarot večeras u duelu!

Nakon neizvesnog glasanja ukućana, Ljuba je dobila najviše štapića, a Seksi Sandra izglasana je od strane publike, sa najmanjim brojem glasova

  • 0

Nakon veoma burne nedelje u kojoj je gazda bila Zorica Marković, a sluge, neočekivano, Ljuba i Ša, održano je glasanje, u kojem je najviše štapića dobila Ljuba, a Seksi Sandra je nominovana od strane publike sa najmanjim brojem glasova. Milan Tarot je po naređenju zadruge bio kažnjen čitave nedelje, te je direktno ušao u duel koji će se održati večeras.

Naime, ukućani su podjednako davali štapiće i Ljubi i reperu, a presudila je Stanija, koja je dala svoj štapić Ljubi i tako odlučila da ona ode u izolaciju. Konačan rezultat bio je deset prema sedam za Ljubu. Treći duelista je izabran od strane publike, a auditorijum je glasao između Danijela, Sandre, Saške i Mikija. Kada je Ognjen objavio da je Sandra dobila najmanje glasova, ona je bila vrlo srećna i izjavila je da jedva čeka da ode kući.

Sandra i Ljuba su otišle u kućicu za izolaciju, a Milan Tarot u štalu, koja je ovog puta, takođe izolacija. Pošto imamo tri takmičara, večeras u areni će se igrati kviz znanja.

(Anastasija Čanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA