MAJA: Ava, spavaš sa ljudima za pare! (VIDEO)

U kući "Velikog Brata" svakim danom postaje tešnje, Nikolićeva nastavlja da provocira ukućane, dok je ovoga puta na tapetu bila hrvatska starleta

  • 2

Maja Nikolić ne prestaje da iritira ukućane, a ovoga puta okomila se na Avu . Pevačica je najpre starletu provocirala simuliranjem seksa sa Željkom, da bi joj rekla i to da se seksa za pare, da je "ravna ko daska" i da joj je tata kupio grudi, na šta ju je iznervirana starleta nazvala "manično depresivnom katatoničnom šizofreničarkom".

Karabatićevu je izbacilo iz takta Majino dozivanje Željka da joj se pridruži u krevetu i da je "poljubi duboko sa jezikom", jer starleta i dalje oseća nešto prema njemu, a ulje na vatru dodalo je to što je Maja rekla da blizanac voli devojke sa guzom, a da je Ava "ravna ko daska".

- Imaš samo grudi što ti je kupio tata! - dovikivala je Nikolićeva.

Dok je starleta histerisalično šetala kroz spavaću sobu i kuhinju, Maja se nije zaustavila sa lavinom uvreda:

-  Spavaš s ljudima za pare! Oprosti što moj Uroš nije hteo spavati sa tobom! - provocirala je Maja, da bi pobesnela Ava uzvratila nazvavši je "manično depresivnom katatoničnom šizofreničarkom", na opšti smeh ukućana.

(J. J.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lea

    25. april 2013 | 13:38

    U ovoj kuci glavna tema od strane Maje Nikolic, Anete i Vendi je Ava. Tri ljubomorne kokoske koje nemaju sta pametnije pricat, Maja Nikolic i Vendi bile mrske neprijateljice i sad odjednom skupa tracaju Avu, kako su samo jadne nisu ni svjesne. Katastrofa.

  • maja

    25. april 2013 | 23:10

    okomile se na Avu...na kraju ce da Ava pobedi, jer ce da trpi tri ludace najduze...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA