POKAJANJE: Maja Nikolić se izvinila svim ukućanima, osim Slavku!

Pevačica se prilikom razgovora sa Labovićem rasplakala jer je, kako kaže, imala velika očekivanja od njega, a on joj je zario nož u leđa

  • 2

Pevačica Maja Nikolić poznata je kao najveća svađalica i kavgadžija, ali pošto se u kući Velikog Brata dešavaju čuda, nakon neočekivanog pomirenja sa njenom najvećom suparnicom Vendi, Maja se izvinila i ostalim ukućanima za svoje neprimereno ponašanje kojim im je zagorčavala boravak u kući.

Neočekivano pokajanje Nikolićeve oduševilo je ukućane, koji kažu da su spremni da joj pomognu da kontroliše svoju narav, dok je Vendi preuzela zasluge Majinog "preobraženja".

Pevačica se najpre pomirila sa Volkovom, Anetom i Topićem, dok je bila odlučna u tome da sa spiska izvinjenja izostavi Slavka, koji ju je, kako kaže, najviše razočarao "zarivši joj nož u leđa".

Nikolićeva se prilikom razgovora sa Labovićem rasplakala jer je, kako kaže, imala velika očekivanja od njega, ali ju je izdao kao drug i kao čovek.

- Postoje slučajevi kada sam sto posto kriva - priznala je Maja, i dodala da je povređena i ljuta na sebe.

Ako je sudeći po nepredvidivim obrtima koji se dešavaju u kući, može se pretposaviti da je pomirenje "Marka Marija del Tintoreta" i "Vendete" kratkog daha, i da će sada najbolje prijateljice veoma brzo opet postati rivalke.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA