MAJA VOLK ŽARKU: Ko si ti? Imaš 25 godina, a zarađuješ pare u rijalitijima!

Maja se naljutila na blizanca jer je sinoć, dok je ona bila pod kutijom u dvorištu, zatvorio vrata od kuće i rekao prisutnima da je ne puste

  • 4

Izgleda da Maja Volk sve teže podnosi boravak u kući "Velikog Brata". Nakon što se svađala sa nekoliko ukućana, zatim plakala, na red je došao Žarko Stojanović. Naime, Maja se naljutila na blizanca jer je sinoć, dok je ona bila pod kutijom u dvorištu, zatvorio vrata od kuće i rekao prisutnima da je ne puste.

Zbog tog gesta, Maja je poručila Žarku da je završio sa njom i da joj se više ne obraća.

- Sram te bilo - uzviknula je Maja.

Žarko se zatim osvrnuo na svoju mladost, rekavši da neko od njih treba da pobedi, jer je mladost budućnost. Na to je Maja osula paljbu po njemu.

- Ti si mlad? Ko si ti? Sa 25 godina, završio fakultet i ne radiš ništa, zarađuješ pare u rijalitijima! Ja sam u tvojim godinama imala dete - vikala je Maja.

- A gde si ti sada? - upitao je Žarko.

- Ja sam došla da širim zdravlje i zdravu ishranu, a ti si došao da zaradiš pare. Meni pare ne trebaju, imam ih dovoljno - odgovorila je Maja, a Žarko okrenuo i otišao.

(Anastasija Čanović)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cvrc

    2. maj 2013 | 16:20

    "Meni pare ne trebaju, imam ih dovoljno", rece Maja i ostade ziva. A, kad ju je Top pita: "Jel' se to tezgari?", odgovorila je: "Pa imam troje dece". I jos bih volela da znam kako ona to promovise zdravlje i zdravu ishranu, nisam taj detalj primetila.

  • Sanja

    2. maj 2013 | 15:42

    Tuka!Majka mu može biti,ona širi zdravlje.Sramoti prosvjetu.Kao da je nuklearnu fiziku doktorirala.Smarača!

  • ivan

    2. maj 2013 | 16:45

    Oa Maja V. nikad mi nije bila simpaticna ali sad mi je odvratna!!! A to za pare, to mi je najveci hit! Nikom netrebaju, ona usla da promovise zdravu ishranu, ovaj usp da eksperimentise, ovaj da neznam sta.... Nerazumem sto je problem reci tu sam zbog para i tacka!!! Pa naravno da su tu zbog para, svako bi uso zbog para, ako hoces da "eksperimentises" zatvori se u sobi 2,3,5 meseci i gotovo!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA