Proka ogorčen, Stanija i Filip čiste svinjac po kazni!

"Ne treba neko da vas budi, treba sami da se probudite. Najozbiljnije što je bilo, bilo je u krevetu. Stoka će da skapa i onda ćemo imati probleme", rekao je Proka ljutito

  • 0

Gazda Proku iznerviralo je što su farmeri nakon žurke spavali do popodneva, zapostavivši životinje koje su bile i gladne i žedne, pa su zbog toga kaženjeni Stanija i Filip, kojima je domaćin naredio da očiste svinjac.

Jovana, Danijel, Stanija i Filip imali su ove nedelje zadatak da brinu o životinjama na farmi, ali su na Prokino nezadovoljstvo, jutro nakon žurke, zapostavili sve svoje obaveze, spavajući do podneva i tako razbesneli domaćina.

- Spavali ste do podneva. Stidite se kolektiva. Ne može tako, pratim vas, gledam vas. Ne treba neko da vas budi, treba sami da se probudite. Najozbiljnije što je bilo, bilo je u krevetu. Stoka će da skapa i onda ćemo imati probleme - rekao je Proka ogorčeno.

Uprkos tome što su se farmeri pravdali kako su svih prethodnih dana vodili računa o životinjama, Proka nije popustio, a ulje na vatru dodala je Stanija komentarom da se "sa Filipom nije mazila u krevetu nego svađala", te su oboje zbog toga dobili kaznu da očiste svinjac.

(J. J. / Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA