Zadruga izbacila Ćema, publika Mariju, a večeras se vraća jedan farmer! (VIDEO)

Najviše glasova imala je Radojka, zatim Vesna kojoj su glasovi duplirani, dok je između Filipa i Marije bilo tesno do samog kraja, a publika će sutra imati priliku da vrati jednog farmera na imanje

  • 9

Nominovani za izbacivanje ove nedelje bili su Vesna Rivas, koju je izabrao gazda Miki Mećava, zatim Marija Petronijević, koju su nominovali ukućani, dok je za Radojku glasala publika, a Filip je kažnjen zbog spavanja preko dana. Večeras je prvi imanje, neočekivano, napustio Ćemo na zahtev Zadruge, dok je publika glasovima izbacila Mariju Petronijević.

Nakon dvonedeljnog boravka na "Farmi", Zadruga je zaključila da Ćemo nije uspeo da obavi svoj tajni zadatak koji je bio da širi dezinformacije na imanju, te je izbacila pevača mimo svih pravila, dok su četvoro nominovanih ostali da se bore u duelu znanja.

Marija je istakla da ništa nije učila, niti je bilo šta zapamtila, kao ni Radojka, dok je Vesna Rivas naglasila da je samo čitala, iako je u duelu odnela pobedu odgovorivši na svih pet pitanja tačno, dok drugi takmičari nisu ni imali priliku da odgovaraju jer se Rivasova na sve javljala prva.

Najviše glasova imala je Radojka, zatim Vesna kojoj su glasovi duplirani, dok je najmanje osvojila Petronijevićeva, koja je izjavila da se nije najbolje snašla na farmi.

Pored Ćema, tajni zadatak imao je i Ekrem, i to da budi ukućane svako jutro, ali Gospoda nije shvatio da to treba da bude tajna, te je svima ispričao svoje zaduženje, što je protiv pravila, pa je nagrada izostala. Takođe, Ognjen je iskoristio priliku da opomene Staniju i Filipa da ne smeju da šapuću, jer će im biti uskraćeni honorari.

Danijel je dobio tajni zadatak da prati i oponaša Ekrema u svakom momentu, odnosno, da bude "njegova senka" i da radi isto što i on.

Još jedna nedelja za farmerima prošla je burno - leteli su tanjiri, kada je pobesnela Zorica gađala Danijela, strasti između romantičnog para Stanje i Filipa su se poljuljale, dok su s druge strane, Jovana i Danijel pravili planove za svadbu.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA