HAOS: Zorica gađala Danijela tanjirima i plakala!

Markovićeva je počela da drami kako je bolesna i ima tri bajpasa, te da je kasno i da će se onesvestiti jer nije jela. Nakon što joj je Danijel doneo krofne, ona je počela da plače i da ga gađa tanjirima

  • 0

Zorica Marković postaje svakim danom sve nervoznija i "puca po svim šavovima". Naime, farmerka je tokom svoje izolacije plakala jer joj niko nije doneo hranu, a nakon što se gazda Danijel sažalio i doneo joj krofne, ona ga je gađala tanjirom i vređala. Pevačica se ljutila jer su krofne od juče i zahtevala je kajganu.

- Zašto si mi doneo krofne, i to od juče? Hocu kajganu!- povikala je Zorica i gađala Danijela, a potom ga polila vodom.

Nakon tog skandala, Markovićeva je počela da drami kako je bolesna i ima tri bajpasa, te da je kasno i da će se onesvestiti jer nije jela. Posramljeni Danijel se vratio po drugo jelo koje je sam spremio, jer su svi spavali. Kada se vratio, Markovićeva je opet počela da plače, a Alibabić se branio da mu je toliko trebalo jer su svi spavali.

Podsetimo, Zorica je bila nominovana za izbacivanje, ali je osvojila najviše glasova publike, te je "Farmu" napustila Goca Bjelica. 

(Anastasija Čanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA