Ljubu čeka policija nakon Farme zbog zanemarivanja ćerke?!

Maloletna ćerka Ljube Panović zatrudnela je sa kik-bokserkinim dečkom, zbog čega bi farmerka mogla i krvično odgovara zbog zanemarivanja deteta, iako ona zbog pravila na "Farmi" i dalje ne zna da joj je ćerka trudna

  • 7

Kik-bokserka Ljuba Pantović mogla bi biti pozvana na krivičnu odgovornost zbog zaspostavljanja ćerke čiji je otac u zatvoru, jer o detetu nema ko da vodi računa dok je ona na "Farmi", piše "Blic".

Isto tako, mogao bi da krivično odgovara i Ljubin dečko, Aleksandar Čabarkapa, ukoliko se ispostavi da je iskoristio maloletnicu koja je ostala sa njim u drugom stanju.

- Budući da je otac maloletnice u zatvoru, Ljuba kao njena majka može biti krivično gonjena zbog nebrige o sopstvenom detetu. Ona je ćerku prepustila ulici zbog učešća u rijalitiju - kaže advokat Božidarka Stojaković.

Ona dodaje da bi Ljuba, iako učesnik rijalitija, trebalo što pre da sazna šta se dešava njenoj maloletnoj ćerki.

Darko Popović sa "Pinka" zadužen za odnose sa javnošću je istakao da produkcija učesnike obaveštava o eventualnom smrtnom slučaju ili teškoj bolesti, kao u primeru Ere Ojdanića koji je bio izašao sa imanja zbog bolesti tašte.

- Ako Ljubu obavestimo, ona može da nas tuži jer je izgubila eventualnu finansijsku dobit pobedom. Po ugovoru, ona ne sme da dobija spoljne informacije. Ljubina majka nam je u poslednjem razgovoru rekla da nije tačno to što se piše o njenoj unuki - kaže Popović, govoreći u ime čelnika "Pinka".

Rođeni stric Ljubine ćerke veruje da je njegova sinovica "zavedena".

- Centar za socijalni rad je juče počeo da se bavi slučajem. A bratu ću preko advokata poručiti da kao otac podnese tužbu protiv Čabarkape - rekao je juče Srboljub Subotić za "Blic".

(J. J./Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • _______Hm...?

    8. maj 2013 | 13:18

    'de ces "lepse":otac u zatvoru,majka u rijalitiju a dete od 16 godina sedi kuci trudna sa deckom njene majke! E moja Srbijo...

  • Урош

    8. maj 2013 | 13:13

    Тај дечко се опасно зајеб'о.. Има паштету од њега да направи, гледај јој мишиће.. :')

  • car

    8. maj 2013 | 15:07

    Ona vodila emisiju o razvratu a sada joj se u kuci jos gore desava, ironija sudbine

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA