POGODI KO SAM: Nekada devojčica, danas najlepša žena sveta! (FOTO)

U pitanju je manekenka koja je rođena u Brazilu, a svoju karijeru je započela sa 15 godina. Danas je jedan od najplaćenijih "Anđela" brenda "Viktorija sikret"

  • 8

Da li prepoznajete mladu damu sa slike? U pitanju je jedna od najlepših svetskih manekenki koja je rođena u Brazilu i ima francuske, portugalske, američke i karpiske korene. Svoju karijeru je započela sa 15 godina, a danas je jedna od najplaćenijih maneknki. Dugi niz godina, zaštitno je lice "Viktorija sikreta", a danas je njihov "Anđeo" i glavni reklamer ovog brenda. Takođe, od 2009. godine je srpska snajka.

Pogodili ste, u pitanju je Adrijana Lima koja je udata za srpskog košarkaša Marka Jarića. Par ima dve preslatke ćerkice, Valentinu i Sijenu. Srpska snajka nedavno je snimila editorijal u kojem se slikala u toplesu, a sa pevačicom Rijanom, obeležila je "Dan marihuane"

Ova fotografija je iz perioda kada Lima nije imala ni 10 godina, a na devojčici sa čupavom kosom, prepoznaju se oči koje danas krase prelepu manekenku.

(Anastasija Čanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA