Izbačena Bjelica: Kreće užas na "Farmi"! (VIDEO)

Skoro 90% glasova publike imala je Vesna Rivas, koja je ujedno i pobedila u duelu i time osigurala boravak na imanju za narednu nedelju, ali i mogućnost da nastavi da nervira farmere

  • 0

Nominovane za izbacivanje ove nedelje bile su Vesna Rivas, koja se po treći put našla u duelu, i glumica Goca Bjelica, a gledaoci su ovaj put imali priliku da umesto borbe znanja, gledaju duelsku igru ove dve dame, da bi Rivasova velikom većinom glasova iz daljeg takmičenja eliminisala glumicu.

Da Vesna Rivas nije najomiljenija farmerka na imanju, pored brojnih sukoba, dokazuje i čiinjenica da je od drugih takmičara dobila čak petnaest štapica, čime je bila direkto nominovana, ali to nije umanjilo njene šanse da ostane na imanju i takmiči se za glvnu nagradu.

Duelistkinje su igrale igru u kojoj su lopticu sprovodile kroz lavirint do cilja, pa je Vesna, kao i prošle njedelje, odnela pobedu u duelu, čime su joj se glasovi duplirali.

Nakon izlaska, Bjelica je prokomentarisala da ju je publika izbacila zbog njenog ponašanja, kao i to da će nakon njenog pisma nastati užas na "Farmi".

- Biće panika među farmerima, pitaće se "ko li vraća Vesnu Rivas, ko stoji iz nje" - izjavila je glumica.

Nakon što su se protekle nedelje na imanje u Lisoviće vratili Era i Bjelica, farmere je iznenadio i ulazak legendarne farmerke Bebi Dol, koja je učestvovala u prethodnoj sezoni ovog rijalitija.

Ono što je obeležilo prethodnih sedam dana jeste da je Ljuba konačno saznala da je njena maloletna ćerka u drugom stanju i to sa kik-bokserkinim dečkom Aleksandrom Čabarkapom, a da bi šok bio veći, Pantovićeva je, uprkos situaciji u kojoj se našla, odlučila da nastavi svoje učešće na "Farmi".

Dok se strasti između Jovane i Danijela rasplamsavaju, ljubavna romansa Stanije i Filipa se na očigled svih poljuljala, s obzirom na to da je na imanju atmosfera usijana, nimalo nije čudno što su se golupčići posvađali. Naime, starleta je bila zaključana sa Darkom petnaest minuta, zbog čega je Filip izljubomorisao, da bi ga Stanija kasnije izbacila iz kreveta.

Uprkos tome što svađe na imanju ne jenjavaju, Stanija i Ljuba su uspele da izglade problematičan odnos, dok je Zadruga pohvalila Gocu Božinovsku jer je u ulozi gazde uspela da sa farmerima ispuni sve zadatke, a da sa njima ne dođe ni u kakav sukob, što do tada nije bio slučaj.

Danijel Alibabić je ispunio zadatak koji mu je zadala Zadruga, odnosno uspeo je da bude "Ekremova senka" i prati ga u stopu, te je zbog toga dobio nagradni odlazak u SPA centar.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA