DOMAĆI VIP O NEUSPEHU NA EVROSONGU: Šerifović: Dale su se maksimalno! Leontina: Krivonoge žene koje se guraju na sceni!

Neda Ukraden smatra da "Moje 3" nisu krive za neuspeh u Švedskoj, a Aleksandra Radović kaže da su Sara, Mirna i Nevena odlično otpevale i da ih ne treba napadati

  • 10

Nakon velikog neuspeha "Moje 3", koje sinoć nisu uspele da se plasiraju u finale "Evrosonga", domaće poznate ličnosti su uglavnom stale u zaštitu Sare, Mirne i Nevene i hvale njihovo pevanje, ali istovremeno i žestoko kritikuju scenski nastup naših devojaka, naročito kostime u kojima su predstavnice Srbije izašle na binu.

Prva se posle fijaska u Malmeu oglasila Marija Šerifović, koja je na svom Tviter nalogu napisala da su se devojke maksimalno trudile i da ih treba podržati.

Neda Ukraden, takođe, smatra da su "Moje 3" u Švedskoj dale sve od sebe.

Po mišljenju Aleksandre Radović, Sara, Mirna i Nevena snose najmanju krivicu za neuspeh.

Oglasio se i Ivan Ivanović, koji je pohvalio pevanje.

Sa druge strane, Leontina Vukomanović je žestoko kritikovala nastup "Moje 3" i na svom Fejsbuk profilu je napisala:

-Pa, ljudi. Pesma i nekako, ali onaj scenski (ne)nastup? Izgužvani kostimi? Krivonoge, krivostojeće žene koje se guraju i cimaju???

Ni Marko Kon, koji 2009. sa numerom "Cipela" takođe nije uspeo da se plasira u finale "Pesme Evrovizije", nije propustio priliku da prokomentariše događanja iz Švedske.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cica

    15. maj 2013 | 16:45

    O boze! Nisu prosle, pa sta? Trudile su se. Pesma tralala, kostimi i scenski nastup i aranzman katastrofa. Ipak, kakva god da he pesma bila, od 6 ruskih s*anja, niko nije mogao ni da ocekuje bolji ishod.

  • vukašin

    15. maj 2013 | 17:03

    Ma i mene da ste poslali , nebi bio kriv , dao bi sve od sebe i bio bi zadnji. Bio bi bar kulturno obučen i nebi sramotno svoju zemlju. Sad što neznam da pevam to je očigledno manje bitno .(slušajući i ostale učenike). Tako da čitajući šta su napisale ove pevačice i ja bi zadovoljno kriterijume za učešće. ALO ovde se pevalo pod zastavom Srbije i daj da vidimo koji "stručnjaci " su krivi za ovu sramotu . I kako ih sankcionisati. Samo tako idući put se neće pogrešiti.

  • Duda

    15. maj 2013 | 17:35

    Jedna u hulahopkama i sa nekom frncoklom na glavi kao da je zaboravila vikler da izvadi iz kose, druga u crvenim gaćama glumi ludilo, treća tkđ ima kostim, šminku i frizuru koji su je naružili. Kuda su tako pošle?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA