Bodika, zvezda britanske klupske scene, 18. maja u "Mikser Hausu"

Karte možete kupiti na ulazu u "Mikser House" na samo veče dešavanja i to po ceni od 300 dinara. Posle ponoći cena karte je 400 dinara

  • 0

Britanski di-džej Bodika, koji je u poslednjih nekoliko godina zaradio titulu najinovativnijeg producenta i koji pomera granice elektronske muzike, dolazi 18. maja u "Mikser House". Ovaj izvođač meša dabstep, tehno, elektro, vraćajući vas u vreme kada su razlike između stilova bile manje uočljive, a trake vas držale na podijumu cele noći.

Bodika kao svoje najveće uticaje navodi staru školu elektro muzike, od hip-hopa, do detroitskih producenata, a svoj rad opisuje kao kombinaciju Čikago haus muzike, detroitskog tehna, densa iz devedesetih i osamdesetih sa elektronikom poput AFX, "Autechre", "Lisa Lisa Cult Jam" i Princa.

Domaća podrška biće Necone, Flip, Rašid i Roj Foker. Karte možete kupiti na ulazu u "Mikser House" na samo veče dešavanja i to po ceni od 300 dinara. Posle ponoći cena karte je 400 dinara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA