ANDREJ PEJIĆ: Više me muvaju muškarci, nisam nikada imao plastičnu operaciju! (FOTO)

"Devojke u Srbiji su prelepe! Kada hvale moj izgled, ja im kažem da treba da odu u Srbiju i da vide kakve su tek cure tamo, sve bi mogle da budu manekenke", rekao je kontroverzni model za Telegraf

  • 17

Najslavniji androgini model Andrej Pejić uzburkao je domaću javnost svojim dolaskom u Srbiju, a u intervjuu za Telegraf ne krije oduševljenje što je konačno u Beogradu, mada priznaje i to da bi mu mnogo bilo teže da se uklopi da je odrastao na ovim prostorima. Takođe, Pejić otkriva da nikada nije imao nijednu plastičnu operaciju, ali i da mu češće prilaze muškarci nego žene.

Andrej Pejić, kontroverzni model srpskog porekla, obeležio je Međunarodni dan protiv homofobije svojim dolaskom u Beograd, a večeras će noćni provod začiniti i ulogom di-džeja u "Mixer house" dvorani, na žurki zagrevanja pred koncert grupe "Depeche Mode". Posetu je iskoristio da jede ćevape, ali i da se dobro provede na koncertu ovog slavnog benda.

Iako ima samo 22 godine, iza njega je zavidna karijera. Pejić ističe da je imao sreće, jer bi mu bilo mnogo teže da se ostvari i bude zadovoljan da je ostao da živi na ovim prostorima. Ovom prilikom, Andrej je istakao da je na ovom podneblju homoseksualnost u depresiji i da mnogim ljudima fali tolerancije i obrazovanja kako bi prihvatili različitost.

- Ja sam vrlo rano počeo da se otkrivam, već sa 14-15 godina, dok bi to u Srbiji bilo mnogo kasnije, ali bi do toga sigurno došlo jer ti osećaji moraju da se iskažu kad-tad da bi čovek živeo jedan srećan život - izjavio je Andrej, i dodao da ne bi bilo loše da ostane u Srbiji ako se zaljubi.

Iako njega samog ubrajaju među najlepše modele sveta, on priznaje da lepše devojke od srpskih nije video nigde.

- Devojke su prelepe! Kada hvale moj izgled, ja im kažem da treba da odu u Srbiju i da vide kakve su tek cure tamo, kako su sve visoke, i sve bi mogle da budu manekenke - izjavio je maneken, i istakao da nema devojku, ali i da mu se više nabacuju muškarci nego žene.

Andrej je rekao da nema problema sa  homofobijom, da mu je veoma prijatno u Beogradu i da ne oseća negativne poglede, a dodao je i da mu ne treba nikakvo obezbeđenje kroz grad, mada se najslobodnije, ipak, oseća u većim mestima kao što su London, Njujork i Nemačka jer, kako kaže, tamo niko ne obraća pažnju na to kakvi ste.

Za sebe kaže da je on između polova i da mu kao modelu nimalo nije lako, a takođe, otkriva da je trpeo veliki pritisak na početku karijere i kako je uložio veliki trud da bi izgubio kilažu. Uz to, Pejić kaže da je za njegov zanosan izgled najzaslužnija, ipak, "majka pripoda".

- Nikada nisam imao nikakvu plastičnu operaciju, sav sam prirodan - rekao je androgini maneken.

Premda je pričao u muškom rodu, nedavno je izjavio da se oseća kao žena i da ima "žensku dušu". Andrej je opciju promene pola ostavio otvorenom, jer, kako kaže, teško mu je da se odluči, i dodao da će sve škakljive odgovore dati u svojoj knjizi koju priprema.

(Jelena Jovanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA