Šer potrošila bogatstvo da bi joj sin smršao

- On je prevelik. Srce će mu otkazati. Pre je imao 156 kilograma, ali nedavno je skinuo 27 kilograma. Trudi se, ali nema novca, pa ga mama finansira - kaže prijatelj pevačice

  • 5

Pevačica Šer (66) zabrinuta je za zdravlje transseksualnog sina Čaza Bona (44).

- On je prevelik. Srce će mu otkazati. Pre je imao 156 kilograma, ali nedavno je skinuo 27 kilograma. Trudi se, ali nema novca, pa ga mama finansira - kaže prijatelj pevačice.

On dodaje da Šer ne pita za cenu kad treba da plati stručnjake koji njenom sinu pomažu da smrša. Navodno je već potrošila oko 200.000 dolara na njegove račune.

Inače, sin popularne pevačice odlučio je da se operaciji promene pola podvrgne upravo u Beogradu.

(Telegraf.rs / Izvor: "Alo", 24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SRB2395

    18. maj 2013 | 19:02

    Potrosila silne pare da mamino dete smrsa umesto da mu samo kupi patike (ako vec sam nije u stanju da zaradi za njih) i da ga natera da trci svaki dan sat vremena i da jede samo povrce. Ne moze se sve parama kupiti, mora neki trud da se ulozi, ali to razmazeni gospodin ne zna

  • king

    19. maj 2013 | 10:15

    ajd objasnite mi kako vi to zamišljate da neko nakon promene pola može i dalje da bude transeksualan?!? bio je žena-promenio je pol- sada je muško- nema transeksualnosti.ajde malo edukacija,nije teško,evo probajte google,nije baš da bi trebalo da bude neki problem,redakcijo kurira!

  • Lud Zbujen

    19. maj 2013 | 12:05

    Sto bi ja voleo da mi mama ser pa da mi kupi buljuk zena da tesem ima da smrsam ko stanlio od posla

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA