NOVA FARMA U DECEMBRU? Miloš otkriva tajne, Stanija i Ša se venčali

Tokom svadbenog veselja starlete i repera, folk pevač otkrio Eri Ojdaniću detalje novog izdanja popularnog rijalitija

  • 1

Starleta Stanija Dobrojević i reper Ša venčali su se u okviru zadatka u rijalitiju "Farma", a tokom njihovog "svadbenog veselja" folk pevač Miloš Bojanić otkrio je detalje o narednom izdanju ovog rijalitija.

Kako piše portal Pulsonline, Vesna Rivas venčala je mladence, a prvi poljubac je protekao uz gromoglasan aplauz. Posle veselja farmeri su navalili na posluženje, kojem su se, čini se, obradovali više nego samoj svadbi.

Mlada, Stanija Dobrojević bila je među najveselijima, iako se nije udala za svoju ljubav sa "Farme". Filip Panajotović nije bio raspoložen, što je starleti i pokazao, a čini se da ga najviše brine prva bračna noć, koja tek sledi.

- Preživeo si - rekla je Stanija Panajotoviću po završetku svadbene ceremonije, na šta se Filip okrenuo, bez komentara.

"Veselju" je doprineo i Bojanić, koji je farmere razdrmao pesmom "Čigra" zajedno sa tamburašima, ali i uplašio svojim dolaskom, s obzirom na to da oni ne znaju koliko "Braćala" ostaje na imanju.

On je u razgovoru sa Erom Ojdanićem otkrio da je već u pripremi nova sezona rijalitija "Farma". Novi ukućani trebalo bi u rijaliti da uđu u decembru, ali je pitanje da li će se produkciji svideti što je Bojanić otkrio ove tajne.

Podsećamo, prema informacijama do kojih je došao Telegraf, nova "Farma" trebalo bi da startuje već na jesen.

(Telegraf.rs / Izvor: pulsonline.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA