IZBAČENI DULE: Ekrem je stalno pijan i misli da će da pobedi! (VIDEO)

Preko 60% glasova publlike odneo je Danijel, koji je pobedio i u duelu i tako osvojio novu šansu da se bori za 50 hiljada evra, dok će publika i naredne nedelje imati priliku da prati noćne "aktivnosti" Alibabića i Jovane

  • 5

Ove nedelje nominovani su bili Danijel Alibabić, koji je dobio najviše štapića od farmera, dok je Duleta publika nominovala glasovima. Takmičari su se nadmetali u igri znanja, u kojoj se nisu proslavili, a pobedu je odneo Danijel, koji je dao jedan jedini tačan odgovor i tako duplirao glasove publike.

Duel nije prošao najslavnije, budući da takmičari nisu nimalo učili za igru znanja, dok je Alibabić sa jednim tačnim odgovorom odneo pobedu, dok Dule nije imao nijedan, što ga je ujedno i koštalo daljeg boravka na "Farmi".

Nakon što je napustio imanje, Bogdanović je izjavio da je želeo da Danijel pobedi i da zato nije odgovarao na pitanja tačno, dok je za Staniju i Filipa rekao da se na farmi vole, ali da nije siguran da li će uspeti da opstanu i kada napuste imanje.

- Radojka i ja nismo navikli na psovke Beograđana, oni mnogo psuju, a to nema kod nas - izjavio je Dule i dodao da mu je, pored Radojke, favorit i Era Ojdanić, dok je za Ekrema rekao da je stalno pijan i da sam veruje da će odneti pobedu na "Farmi".

Nedelja iza farmera može se smatrati najburnijom do sad, dok je imanje izgleda postalo sve tesnije, a takmičari počeli da pucaju po šavovima. Iako se očekivalo da Filip napravi haos na imanju zbog Stanijinog venčanja sa Ša, ipak, Zoričin incident sa Stanijom bacio je u senku glavni događaj na "Farmi" ove nedelje. Nakon tuče između dve farmerke, prošlu nedelju obeležilo je i to što je Bebi Dol skalperom isekla Sašku Karan.

Iznaneđenjima nikad kraja, a ono što je šokiralo publiku, ali i farmere, jeste sinoćni specijalnni gost Miloš Bojanić, koji je doašo na imanje povodom venčanja. Ovom prilikom nije bilo svađe, već je pevač svojim numerama uveseljavao svatove čitavo veče.

U prethodnih sedam dana, pored svađa koje nisu jenjavale, publika je imala priliku i da gleda vatreni seks Jovana i Danijela, koji se uprkos kamerama nisu libili da budu intimni, što noću, što pred farmerima tokom dana.

Za obavljanje tajnog zadatka sledeće nedelje određen je Miki Mećava, koji treba da sakupi sav alkohol "iz šteka", koji su farmeri tokom prethodnih dana krili po imanju i da sve što pronađe odnese u kuću za izolaciju.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pasha

    19. maj 2013 | 23:56

    I Bebi je dobila tajni zadatak da bude Ekiju potrčko

  • 72

    20. maj 2013 | 09:54

    Veci su glupsoni oni koi dopuste sebi da budu Ekremov potrcko ali ako taj pobedi onada smo mi svi srbi u tom loncu .

  • car

    20. maj 2013 | 15:57

    Vatreni seks jovana i danijele

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA