DULE: Fali mi seks, prevariću Radojku!

- Na farmi nismo mogli da vodimo ljubav, sramota nas bilo. Sad kad sam izašao, ja ću da se snađem, valjda će neka da mi pomogne. Mnogo nam je bilo teško tamo, zajedno smo, a nismo, a kod kuće vodimo ljubav svakoga dana - kaže bivši "farmer" Dule

  • 1

Nakon što je napustio rijaliti program "Farma", Dule je izjavio da mu fali seks, koji svakodnevno upražnjava sa svojom suprugom Radojkom. Bivši farmer za "Alo" navodi da "ga je bilo sramota da spava sa ženom na imanju, a kod kuće imaju seks nekoliko puta dnevno". Dule je najavio da sada može da se vrati svojim svakodnevnim intimnim aktivnostima i nada se da će mu nova jedinka ženskog pola pomoći u tome.

- Nismo mogli da vodimo ljubav, sramota nas bilo. Sad kad sam izašao, ja ću da se snađem, valjda će neka da mi pomogne. Neću ja da prevarim moju Radojku, neće ona ni da sazna. Mnogo nam je bilo teško tamo, zajedno smo, a nismo, a kod kuće vodimo ljubav svakoga dana. Nismo mi mladi kao Jovana i Danijel, pa da imamo seks po ceo dan tamo - rekao je Bogdanović.

Dule je prokomentarisao velike svađe i pljuvanje sa Zoricom Marković, rekavši da je njoj "Bog dao samo glas i da se nikada neće pomiriti sa njom".

(A. Č./ Alo)

 

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ralexic

    22. maj 2013 | 12:03

    TEBI FALI I JEDNO DVA TRI MESECA SKOLE DA ZAVRSIS JEDNOM TAJ DRUGI RAZRED OSNOVNE.TVOJIM JEZIKOM TREBA DA SE POZABAVI SANU I DA NAM OBJASNE KOJI JE TO JEZIK JER U TVOM GALIBABINCU SE PRICA SRPSKI JEZIK.JEDINO AKO SI IMAO ZADATAK ONDA SE IZVINJAVAM.RADOJKA JE SUPER ZENA.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA