Pevačica Jellena nova direktorka Starog DIF-a

Ovu odluku danas je donela Skupština grada Beograda, a Jellena je odavno poznata ne samo kao vrsna pevačica već i kao diplomirani profesor fizičke kulture i vatreni pobornik zdravog i sportskog načina života

  • 10

Pop pevačica i nekadašnja članica "Koktel benda" Jelena Ristić Štefanec, poznatija u estradnom svetu kao Jellena sa dva L, postavljena je za direktora Gradskog centra za fizičku kulturu, među Beograđanima poznatog i kao Stari DIF.

Ovu odluku danas je donela Skupština grada Beograda a Jellena je odavno poznata ne samo kao vrsna pevačica već i kao diplomirani profesor fizičke kulture i vatreni pobornik zdravog i sportskog načina života.

Kamere i foto-reporteri često su umeli da je zateknu u teretani ili na trim stazi, a na koncertima je uvek bila u top formi, zahvaljujući i stalnim vežbanjima i održavanju fizičke kondicije.

U poslednje vreme Jellenu smo sve manje imali prilike da vidimo na nastupima ili sa novim pesmama, a očigledno da će tako biti i u narednom periodu dok bude obavljala važnu funkciju na mestu direktora DIF-a. Beogradski sport je ovim mnogo dobio, u to nema nikakve sumnje, a muzička scena je za sada osiromašila, ali verujemo da će Jellena i pored brojnih obaveza naći vremena i za pesmu koja ju je i proslavila.

(Telegraf.rs / Izvor: pulsonline.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA