FILIP ODLUČIO: Stanija novi gazda! (VIDEO)

Maneken je istakao da je na imanju mnogo naučio, ali i da je imao sreću da upozna starletu i sa njom započne pravu i iskrenu ljubav

  • 0

Nakon što je  izbačen sa imanja, Panajotović je u pismu farmerima izneo utiske o svom boravku na "Farmi", ali i mišljenje o takmičarima sa kojima je u prethodnih jedanaest nedelja proveo najviše vremena. Za gazdu je, kao što je i bilo očekivano, postavio svoju lepšu polovinu Staniju.

Filip je u pismu istakao i to da je na "Farmi" mnogo naučio, ali da je, iznad svega, najvažnije to što je upoznao Staniju i otkrio pravu i iskrenu ljubav, iako su, kako kaže, svi nihovu vezu osporavali.

- Milion groznih i bespotrebanih priča nam ništa nisu pokvarile. Stanija, ostani  jaka kao što jesi, ne daj da te svaka glupost isprovocira. Volim te, Stanki - napisao je Panajotović, i dodao da će je čekati u studiju kada bude izašla.

Uz to, maneken se osvrnuo i na prijateljstvo sa Jovanom i Danijelom, za koje je rekao da će se videti sa njima kada se rijaliti završi.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA