FILIP: Nisam imao seks sa Stanijom! (VIDEO)

"Staniji bih zamerio kada bi nasatvila da kači svoje gole slike po internetu, ali bih pristao da se slika za neki muški magazin za dobre pare", rekao je Panajotović, i dodao da starleta ipak nije bila trudna na imanju

  • 2

Nakon što je naustio imanje u Lisovićima, Filip Panojotović je u intervjuu za Telegraf ispričao svoje utiske sa "Farme", a tom prilikom je istakao da na imanju nije bilo seksa sa Stanijom, u koju je, kako ističe, iskreno zaljubljen, i iako su mu roditelji zamerili vezu sa starletom, kaže da njemu ne smeta njeno zanimanje, jer mu je, ipak, najvažniji fizički izgled devojke.

Nakon jedanaest provedenih nedelja na imanju, Panajotović ističe da je zadovoljan svojim ponašanjem na "Farmi" i da je na kontu toga dobio puno pohvala, i da ne mari za to što mnogi tvrde da ga je starleta vrtela oko malog prsta.

- Niko ne može da manipuliše sa mnom, svesno sam znao šta radim, samo smo ona i ja bitni u celoj priči, a to što se desilo sa Vesnom Rivas nikada ne bih uradio van "Farme". Sve vreme sam ćutao i Stanija je bila u pravu kada je želela da stanem na njenu stranu, i ja sam to i uradio na kraju - rekao je Filip, i dodao da je starletu pitao za smernice i da se dva dana pripremao za svađu sa Vesnom.

Sada već bivši farmer nije sakrio da njegovi roditelji nisu oduševljeni njegovim izborom devojke, ali je dodoao i da to neće sprečiti njihovu iskrenu i pravu ljubav, naravno, ako sve bude bilo u redu kada Stanija završi sa rijalitijem.

- Ne smeta mi što je starleta, ja ipak kod devojaka najpre primetim fizički izgled, i bez toga ne mogu ni u kakvu priču sa devojkom, dok je Stanija posebna, izdvaja se od drugih. Rekao sam joj još na početku da neće više moći da kači svoje gole fotke na internet, da to ne dolazi u obzir i ona je obećala da neće - izjavio je Panajotović, i dodao da bi, ipak, pristao da se starleta nađe na naslovnici obnažena samo za dobru sumu novca.

A kada smo kod novca, FIlip je prokomentariso i izjavu Dobrojevićeve da će, kada izađe, najpre proveriti finansijsko stanje manekena.

- Ona je to i meni rekla i sada čekam da izađe da proveri da li imam dovoljno novca - našalio se Panajotović i uz to napomenuo da Stanija nija takva devojka i da je sve u životu sama stekla.

Maneken navodi kako sa svojom devojkom sa farme nije bio intiman, iako navodi da je žarko želeo, i uz to demantuje sve spekulacije oko Stanijine trudnoće i abortusa na imanju.

- Nismo imali seks i baš nam je falio, to bi nam rešilo sve sitne svađe koje smo imali, ali ona i ja smo mnogo ozbiljnija priča da bismo vodili ljubav pred kamerama, a oboje smo goreli - bio je iskren Filip, koji je objasnio i fenonen "starletine trudnoće".

- Imala je neredovan ciklus nakon dvadesetog dana u rijalitiju, odnosno druga menstruacija joj je primetno kasnila, i bila se zabrinula, međutim, išla je kod lekara i posle joj je bilo bolje, a što se tiče trudnoće, to je bila samo šala - izjavio je Panajotović za Telegraf.

(J. Jovanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nina122

    3. jun 2013 | 21:35

    Daj Boze da se duboko ne razocaras Filipe kada starleta izadje ili mozda prije! Da ti je Bog na pomoci

  • ella

    4. jun 2013 | 10:37

    JOK! Sa mnom je imao!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA