Pročitajte reči Cecine nove pesme!

- Reč je o čistoj ženskoj emotivnoj priči i muškarcu kome jedna žena nije mogla da odoli. Svakoj od nas se to bar jednom desilo, poznajem žene i znam da im se često dogodi da budu s pogrešnim muškarcem, iako znaju da to nije pametno - rekla je Ceca

  • 6

Ceca u pesmi "Poziv", naslovnoj numeri s novog albuma, govori o fatalnom muškarcu kome nije mogla da kaže "ne", iako je znala da će patiti. Album izlazi 15. juna, taman pred koncert na Ušću koji će se održati na Vidovdan, 28. juna.

- Meni se dopala ideja da naslov albuma bude "Poziv" jer smo u isto vreme počeli kampanju za CD i koncert na Ušću, tako da je to jedan vid metafore. Reč je o čistoj ženskoj emotivnoj priči i muškarcu kome jedna žena nije mogla da odoli. Svakoj od nas se to bar jednom desilo, poznajem žene i znam da im se često dogodi da budu s pogrešnim muškarcem, iako znaju da to nije pametno - rekla je Ceca za "Kurir", i otkrila kako zvuče reči pesme "Poziv":

"Bio si poziv koji

se ne odbija,

od nesreće je samo

sreća lošija,

kad treba da vratiš je,

a tek si se dočepao nje".

Podsetimo, prodaja karata za koncert je počela, a na novom albumu će se naći 10 pesama, od kojih će samo jedna biti balada.

(A. Č. / "Kurir")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dada

    4. jun 2013 | 00:59

    Nije mi jasno zasto ovi tekstopisci pisu nepismene tekstove? Ne kaze se losija nego losa-gora-najgora. Izvinite ako mnogo pametujem ali meni ovo stvarno para usi.

  • ja

    4. jun 2013 | 15:33

    Ceco ajde dodji da ti napravim jos jednog sina, to je poziv koji se ne odbija

  • LoL

    4. jun 2013 | 02:54

    Dado,slažem se s tobom u potpunosti...pitanje je dal su ti njeni tekstopisci uopšte završili osnovnu školu,a i ona isto čim može da peva to...neki bi trebali prvo da nauče srpski pa onda da pevaju i stvaraju...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA