POGODI KO SAM: Nekad pegava devojčica, danas najlepši svetski model! (FOTO)

U pitanju je dvadesetosmogodišnja holandska manekenka i model, koja je uletela u jato "Viktorija sikreta" 2008. godine i od tad je jedan od najplaćenijih modela sveta, s godišnjom zaradom od sedam miliona dolara

  • 0

Da li prepoznajete damu sa slike? U pitanju je prelepa plavuša koja je pre 28 godina rođena u Holandiji, a kao mala želela je da bude profesionalni klizač.

Matična modna agencija poslala ju je još kao tinejdžerku u Njujork, gde je nekoliko puta bila na kastinzima za brend "Viktorija sikret", da bi 2004. godine postala deo ovog prestižnog brenda. Zanimljivo je to što pre odlaska u Njujork ova plavooka devojka nije nikada čula za brend donjeg rublja. Godine 2008. postala je Viktorijin anđeo i od tada je svrstavaju u najlepše žene sveta.

Pogodili ste, u pitanju je lepa Ducen Kros, koja je udata je za di-džeja Sanerija Džejmsa, sa kojim ima dvogodišnjeg sina. Prelepa devojka spada u top 10 najplaćenijih modela sveta, a ove fotografije, slikane u periodu kad je išla u osnovnu školu, ustupila je "V magazinu".

Jarkim pegicama danas nema ni traga, a plava kosa postala je njen zaštitni znak. Kako vam se čini Ducen iz perioda kada je bila klinka?

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA