LJUBIN DEČKO: Skinuo sam joj ćerku sa kokaina! (FOTO)

- Ljubin bivši muž Karađorđe je ćerki sa 14 godina prvi put dao kokain. Mala se doskora drogirala. Ja sam je odvojio od lošeg društva. Oni meni treba da su večno zahvalni - kaže Aleksandar Čabarkapa, koji je šest meseci u vezi sa učesnicom "Farme"

  • 10

Aleksandar Čabarkapa, dečko učesnice "Farme", Ljube Subotić Pantović  u intervjuu za "Kurir" kaže da je Ljubu zaveo iz inata prema njenom bivšem suprugu Karađorđu Subotiću i da zbog nje nikada ne bi ostavio ženu sa kojom čeka četvrto dete. Takođe, Čabarkapa, ne želi da govori o svom odnosu sa Ljubinom maloletnom ćerkom, ali tvrdi da ju je izbavio iz pakla u koji ju je uvukao njen otac Karađorđe, davajući joj kokain od kada je imala 14 godina!

- Svoju ženu volim najviše na svetu. Ljuba i ja smo zajedno šest meseci, a znamo se više od 15 godina. Pošto nisam u dobrim odnosima s njenim bivšim suprugom, hteo sam da ga udarim tako gde ga najviše boli. Smuvao sam majku njegove dece. Sve bi mi dala samo da me ima kraj sebe, pa i svoju ćerku! Kada me je probala u krevetu, rekla je da sam pravi i da nije srela boljeg od mene. Nisam zaljubljen u Ljubu - rekao je Čabarkapa.

On dalje objašnjava da je Ljubinu i Karađođevu maloletnu ćerku spasio pakla, ali i da je spavao sa ženom Karađorđevog brata Srbe. Podsetimo, Ljubin bivši muž je optužio Čabarkapu da je napravio dete njihovoj maloletnoj ćerki koja ima 16 godina.

-  Ne želim još ništa da pričam o našem odnosu, biće prilike. Reći ću samo da je ona tatina mezimica. Tačno je da smo slali pisma Karađorđu u zatvor da bismo ga iznervirali. On joj je sa 14 godina prvi put dao kokain. Pa kakav je to otac?! Mala se doskora drogirala. Ja sam je odvojio od lošeg društva. Oni meni treba da su večno zahvalni. Spasao sam im dete! Mala više ne pije, a skoro je svaki dan bila  pijana - zaključio je Aleksandar Čabarkapa.

(A.Č./izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jokica

    5. jun 2013 | 14:11

    Kakva familija?!Mislim da ce posle farme da krene reality o Ljubi i njenima.HOROR!

  • Duda

    5. jun 2013 | 20:01

    Još kaže da voli ženu najviše na svetu. E ta mi je njegova žena ovde najluđa pa rađa ovakvom čoveku 4- to dete.

  • marko

    6. jun 2013 | 02:18

    Ko je ljudi ovaj bolesni skot?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA