SMEH DO SUZA: Goca imitira Vesnu Rivas! (VIDEO)

- Stanija i Filipe, vi ste divni, takvi treba da budete, baš ste slatki i vredni. Stanija, naša lepa gazdarice, ja sam oduševljena tobom. Deca su se pokrenula, to je sve zbog tvoje lepote, a Filipe, presrećna sam što si se vratio, umreću od radosti - rekla je Goca u svom pozdravljanju gazdarici, na šta je Vesna prevrtala očima i krstila se

  • 2

Prvi put u toku ovogdišnje "Farme" Vesna Rivas je doprinela smehu i lepoj atmosferi u kući. Naime, ona je bila predmet šale Goce Božinovske, koja ju je glumila pred farmerima. Zadatak je bio da se Goca kao Vesna obrati gazdarici Staniji i njenom dečku Filipu. Najsmešniji deo je bio kada je Goca govorila u superlativu o zaljubljenom paru, a poznato je da se Vesna redovno svađa upravo sa dvoje golupčića, kao i da Rivasova Gocu gleda kao najvećeg rivala!

- Stanija i Filipe, vi ste divni, takvi treba da budete, baš ste slatki i vredni. To žele ljudi, tako mlade ljude koji su podstrek ostalima. To je jako lepo. Stanija, naša lepa gazdarice, ja sam oduševljena tobom. Deca su se pokrenula, to je sve zbog tvoje lepote, a Filipe, presrećna sam što si se vratio, umreću od radosti - rekla je Goca u svom pozdravljanju gazdarici, na šta je Vesna prevrtala očima i krstila se.

Podsetimo, Vesna je nedavno imala veliki verbalni okršaj sa Filipom i Stanijom.

Pogledajte Gocino zasmejavanje farmera dok je glumila Vesnu:

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bgd

    7. jun 2013 | 16:17

    Ako je neko slihtara,ako je neko ljiga koja po ceo dan ide i ogovara ljude,a onda im govori"ljubavi,duso,ja te volim",onda je to ova pijandura Bozinovska.Vesna Rivas je karakter za nju.

  • Laza

    7. jun 2013 | 22:07

    Goco idi leci se, za tebe je Vesna institucija, alkoholicarko jedna ides lekaru kao pritisak ti skocio od Vesne a nije od rakije? FUJ.. Ljigava je sva.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA