ERA SAŠKI: Lepa si kao da si došla iz Marinkove bare! (VIDEO)

- Još si danas ofarbana i prefarbana i lepo si namazana. Lažeš, džukelo - rekao je Era i potkačio joj muža, a u prvi mah Saška mu se zahvalila. Kada je shvatila da je ironičan i da je vređa, povikala je na njega

  • 2

Pevač Era Ojdanić poznat je da nema "dlake na jeziku". Ovaj put uvredio je Sašku Karan, ironično joj rekavši da je lepa i udelivši kompliment da je kao iz Marinkove bare! Naime u kratkom obračunu Era je rekao Saški da je veoma prefarbana.

- Lepa si kao da si došla iz Marinkove bare. Još si danas ofarbana i prefarbana i lepo si namazana. Lažeš, džukelo - rekao je Era, a u prvi mah Saška mu se zahvalila. Kada je shvatila da je ironičan i da je vređa, povikala je na njega:

- Lažeš, ozbiljno ti kažem ti lažeš!- vikala je Saška iz sveg glasa, na šta joj je pevač potkačio muža:

- To možeš da kažeš tvom Saši - iznervirano je odbrusaio Ojdanić, nakon čega ga je Saška veoma neženstveno "supustila na zemlju".

- Ma je*o tebe moj Saša- ustani pa kaži ono što sam te pitala - odgovrila je Saška na šta je Era prokomentarisao da je bolje da njegova zadnjica ostane na stolici, kako ga ne bi "dohvatio njen muž".

Pogledajte verbalni obračun između Ere i Saške:

(A.Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jokica

    8. jun 2013 | 12:43

    Vala nesto pametno o on rece.Ova je toliko prljava u faci,da je Marinkova bara jos kompliment!Mogla bi za promenu malo ponekad i da se umije.Nasminkana 24h,a stroka vristi!Fuj,ko sve ne dolazi u medije.Gadno!

  • Zigmund

    8. jun 2013 | 12:18

    Era jajara

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA