U ovim filmovima glumci zaista vode ljubav! (VIDEO, 18+)

Reditelja kriminalističkog trilera "Cruising", objavljenog 1980, Vilijama Fridkina studio je naterao da izbaci 40 minuta materijala u kojem detektiv kojeg igra Al Paćino ulazi u svet sado-mazo klubova. Problem je bio u tome što su sve scene iz klubova bile autentične. Fridkin je potvrdio da se radilo o pravom seksu

  • 6

Holivudski filmovi uglavnom obiluju scenama seksa. Nekada su one samo proizvod mašte režisera i dobar posao dvoje glumaca koji zavaraju publiku, a nekada se one zaista i dogode, budući da ekipa koja stvara film više voli pravi seks. Reditelji uglavnom govore da scene pravog seksa bolje prolaze kod publike. Evo sedam poznatih, veoma eksplicitnih filmova u kojima su se scene seksa zaista odigrale.

Projekat Majkla Vinterbotoma iz 2004. godine, film "Nine Songs" je jedan od seksualno najeksplicitnijih mejnstrim filmova ikada snimljenih. Glavni glumci Kiran O'Brajen i Margo Stili za ovo ostvarenje snimili su gomilu materijala u kojem zaista vode ljubav.

Pogledajte trejler za ovaj veoma provokativan film:

Režiser Lars fon Trir želeo je da u ostvarenju "Antrichist" seksualni odnos između Vilijama Defoa i Šarlot Gensbur bude "pravi", a ne odglumljen. I to mu nije bio prvi put da od glumaca zahteva da ne glume scene vođenja ljubavi.

Pogledajte jednu od najekplicitnijih scena seksa u filmu "Antihrist":

Seks u filmu "The Postman Always Rings Twice" između Džeka Niklsona i Džesike Lang bio je pravi. Film reditelja Boba Rafelsona, snimljen je 1981. godine.

Pogledajte scenu seksa u ovom filmu: 

Prema tvrdnjama izvora koji je učestvovao u kreiranju filma "Factory girl", scene seksa između Sijene Miler i Hajdena Kristensena bile su sve samo ne gluma, a reditelj je odbio da komentariše ove tvrdnje, dok je Sijena sve negirala.

Scena seksa u filmu "Factory girl":

Reditelj filma "Shortbus" Kameron Mičel je kazao: "Uobičajene scene seksa su uglavnom neuspešne i smešne. Ali, za većinu Amerikanaca, svaki vid eksplicitnog seksa je pornografija. To je ograničen pogled na seks ".

Pogledajte deo eksplicitnog filma "Shortbus":

Beatris Dal i Žan Anglade su navodno zaista uživali u scenama seksa u ovom filmskom ostvarenju iz 1986. godine.

Pogledajte trejler filma "Betty blue":

Reditelja ovog kriminalističkog trilera objavljenog 1980, Vilijama Fridkina, studio je naterao da izbaci 40 minuta materijala u kojem detektiv kojeg igra Al Paćino ulazi u svet sado-mazo klubova. Problem je bio u tome što su sve scene iz klubova bile autentične. Fridkin je potvrdio da se radilo o pravom seksu.

Pogledajte prvu gej scenu u filmu "Cruising":

(A. Č./ Kolektiv.me)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zoca

    8. jun 2013 | 23:05

    E kad je Djenka jos tvrdio da tako mora da se odglumi

  • nemamime

    8. jun 2013 | 19:25

    A Andjelina Zoli i Antonio Banderas?

  • Caca

    8. jun 2013 | 17:34

    Verovatno je ova priča preuzeta, ono što je zaboravljeno je prava, autentična scena oralnog sexa koja me je šokirala, u bioskopu, iz filma sa Meg Rajan, gde je ona crvenokosa, mislim da je film "In the Cut".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA