BOŽINOVSKA: Tužiću Vesnu, glava mi još zvoni od njenog udarca!

- To je podla žena, jedno veliko zlo, ona je posvađana sa celim svetom! Tri meseca trpim njene uvrede, ali više nisam mogla. Mahinalno sam je dodirnula jer ja go*no ne pipam, da ne smrdi - kaže Goca za Telegraf

  • 54

Goca Božinovska, koja je sinoć izbačena sa "Farme" zbog tuče sa Vesnom, u razgovoru za Telegraf kaže da nije više mogla da podnese maltretiranje Rivasove, ali i da je ponosna jer su je u Surčinu dočekali kao da je predsednik opštine. Goca kaže da je jedva dodirnula Vesnu, koja ju je posle udarila u glavu i napominje da će Rivasova sve to platiti, jer će je tužiti, ne samo zbog fizičkog napada već i zbog silnih uvreda!

- To je podla žena, jedno veliko zlo, ona je posvađana sa celim svetom! Tri meseca trpim njene uvrede, ali više nisam mogla. Nisam mogla da slušam o njenom miomu, tumoru, čemu već... Rekla sam joj: "Pa, nemoj više lagati ljude", kakav tumor, ona laže samo da skrene pažnju na sebe. Ja da imam tumor, odmah bih otišla pod nož, kakva "Farma", taman posla. Mahinalno sam je dodirnula jer ja govno ne pipam, da ne smrdi! Posle toga me je ona udarila i odjednom je ispalo kao da sam ja akter tuče, a ne neko ko je napadnut - priča Božinovska za Telegraf, i dodaje:

- Sada sam dobro, koliko to mogu da budem. Zvoni mi leva strana glave jer me je udarila preko uha, i na tom delu mi je otpao ceo pramen kose. Međutim, ona će sve to platiti. Za sat vremena mi dolazi advokat i tužiću je za sve što je pričala o meni, da sam kurva, da se je*em za pare, ali i za fizički napad.

Pevačica smatra da se i posle svega nije obrukala pred gledaocima i napominje da joj mnogo znači podrška prijatelja.

- Nakon svega sam ponosna jer su me u mom Surčinu dočekali kao da sam predsednik opštine. Telefon mi se usijao od poziva prijatelja koji me podržavaju. Drago mi je i što su me skoro svi ukućani u Lisoviću ispratili do kapije, jer borila sam se kao lav da ne obrukam svoju decu i mislim da sam u tome uspela - zaključila je Goca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pazarac

    9. jun 2013 | 16:38

    TI SI LEGENDA! Jedini pobednik FARME 4 !!!

  • Jelena

    9. jun 2013 | 16:53

    Goco svaka čast,ti si kraljica, svaka reč je suvišna...Tvoja deca imaju čime da se ponose! !!

  • Beogradjanka

    9. jun 2013 | 17:07

    Gospodjo Gordana, sami ste izazvali ceo ovaj nemili dogadjaj, kako kazu popili ste previse a onda poslusali onog ljigavog Memu i Sa pa krenuli u napad na Vesnu.Sta ste trazili to ste i dobili a cujemo sada svi da ste ostaliminimum bez 42.000 evrica...Tuzno je kako se ponasala i izarazavala majka troje dece...Ja bih se Vas stidela da ste moja majka...Ima dosta ljudi koji znaju ko ste i kakvi ste...Ne treba nam Vesna to reci...Srbija je mala zemlja...zato, cutite,molim vas :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA