Stanija i Filip imali seks u kupatilu?

Ovaj par je svoje strasti, navodno, zadovoljio u kupatilu, gde nema kamera, a produkcija je po zvucima sa njihovih mikrofona shvatila šta se iza zatvorenih vrata događa

  • 9

Starleta Stanija Dobrojević i maneken Filip Panajotović su, izlgeda, imali seks u rijalitiju "Farma".

Naime, kako piše dnevni list "Kurir", njih dvoje su svoje strasti zadovoljili u kupatilu, gde nema kamera, a u režiji su mogli da se čuju uzdasi, koji su odali šta se tamo zbiva.

Iako je zadruga strogo zabranila da dva farmera u isto vreme borave u kupatilu, upravo zato što tamo nema kamera, Stanija i Filip nisu poslušali naređenje, već su se upravo tamo prepustili emocijama i stavili tačku na dva meseca suzdržavanja.

- U trenutku vođenja ljubavi nisu skinuli mikrofone, te je produkcija mogla da čuje njihovo dahtanje i odmah shvati o čemu se radi - tvrdi neimenovani izvor ovog lista i dodaje da su se njih dvoje nakon tog čina pravili kao da se ništa nije desilo i nikome od ukućana nisu ništa rekli.

Podsećamo, subotnje veče na Farmi obeležila je tuča folk pevačica Goce Božinovske i Vesne Rivas, nakon koje su obe izbačene iz ovog rijalitija. Šta je Goca Božinovska za Telegraf rekla o ovom događaju pogledajte OVDE, a komentar Vesne Rivas na incident možete pročitati OVDE.

(Telegraf.rs / Izvor: Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Danilo

    9. jun 2013 | 22:10

    Ljudi moji , pa sta vi gledate ? Ovo je gluma . Oni zaradjuju dobre pare na budalama kojima se zivot svodi na gledanje farme . Jadno . Srbijo sta si docekala ? Laku ti noc , Srbijo !

  • Aleksandar

    9. jun 2013 | 19:52

    Jeste sex u kupatilu.Akupatilo napolje.!!!:D

  • SNEZANA

    9. jun 2013 | 22:01

    e sta jos nece izmisliti da bi ih oklevetali , niko video a svi znaju ??? cuj dahtali , ha ha de neizmisljajte

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA