AMERIČKA ANA NIKOLIĆ: Džesika Simpson tuđu bebu predstavila kao svoju! (FOTO)

Prema dokumentima koje je podneo Kristofer Hirst, jedan od roditelja deteta sa sporne naslovnice, stoji da je fotograf uslikao njegovu bebu sa Džesikom još 2011, kada je bio u jednoj robnoj kući. Tu fotografiju je glumica iskoristila godinu dana kasnije, predstavivši njegovu bebu kao svoje novorođenče, iako se tada još nije bila porodila

  • 1

Bračni par iz Luizijane tužio je američku pevačicu i glumicu Džesiku Simpson i časopis "OK!" uz navode da su u aprilu 2012. godine iskoristili sliku njihovog deteta za naslovnu stranu tog časopisa, predstavivši bebu kao novorođenče "oskarovke", koja se, u stvari, porodila mesec dana nakon što su sporne fotografije objavljene.

Kako piše časopis "The Times-Picayune", bračni par iz Nju Orleansa tražio je novčanu nadoknadu od skoro 60.000 evra zbog toga što su glumica, časopis "OK!" i foto-agencija "Getty" njihovo dete predstavili kao tek rođenu bebu Džesike, koja se, pritom, tada još nije bila porodila.

Prema dokumentima koje je podneo Kristofer Hirst, roditelj deteta sa sporne naslovnice, stoji da je fotograf uslikao njegovu bebu sa Džesikom još 2011. kada je bio u jednoj robnoj kući, gde je poveo svoju ćerku da upozna slavnu glumicu.

Stvar se zakomplikovala kada je časopis "OK!" na svojoj naslovnoj strani aprila 2012. godine objavio sliku "oskarovke" sa bebom uz naslov "Moji prvi dani majčinstva", koju je Kristofer prepoznao kao svoju i odlučio da obelodani činjenicu da je u pitanju medijska obmana.

Da stvari nisu najjasnije, dokazuje i to da se Simpsonova porodila u maju, a fotografije sa navodnim novorođenčetom časopis je objavio u aprilu, kako bi tako glumica prodala prave slike ćerke drugom časopisu i na taj način dvostruko zaradila.

Ponekada su zvezde spremne na razne stvari kako bi se domogle medijske pažnje, a da stvar nije drugačija ni kod nas, potvrđuje sličan slučaj pevačice Ane Nikolić, koja je malog Kineza predstavila kao Japanca kojeg je usvojila i navodno izbavila iz užasnih uslova u kojima je živeo.

No, priča se razvila u njoj neželjenom smeru, te je kasnije otkriveno da ona nema nikakve veze sa usvajanjem jer mališan ima roditelje i da je dirljiva priča o malom Japancu/Kinezu izmišljena i da ga je u stvari iznajmila samo za slikanje, dok su ceo događaj pratile njene kontradiktorne izjave u brojnim medijima.

(J. J./The Times-Picayune)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA