Stanija se trljala o Filipovo međunožje, pa ga napaljenog izbacila iz kreveta! (VIDEO)

Starleta je zajahala Panajotovića i trljala se o njegovo međunožje, ali čak i kada je htela da prekine akciju nije to mogla odmah da uradi da kamere ne bi snimile Filipovu erekciju

  • 6

Stanija i Filip su verovatno oborili rekord u vremenu koje provode zajedno u krevetu, a ovoga puta je starleta zajahala manekena, a kada je videla da se on uzbudio, što su i kamere zabeležile, prekinula je akciju ali je još neko vreme sedela na njemu dok mu erekcija nije splasnula!

Izgleda da je Dobrojevićeva želela da vrati istom merom Panajotoviću koji je pre neki dan imao pune ruke posla dok je milovao njeno međunožje, pa je ne časeći časa skinula majicu, skočila na Filipa i počela da se trlja o njegov "ponos". Čak ga je i nekoliko puta štipnula preko trenerke... Al' taman kada se on napalio, ona je rešila da prestane sa stimulacijom. Međutim, mučeni Filip nije znao kako da od kamera sakrije erekciju, pa je Stanija ostala u istoj pozi "jahačice" dok se on nije ohladio, a zatim ga je izbacila iz kreveta.

Sličnu akciju su njih dvoje imali i u štali, a vi pogledajte ko je razgibaniji:

(Telegraf.rs/Alo)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • raki

    12. jun 2013 | 18:46

    Upravo zbog ova 2 kr...na sam prestao da gledam ovaj reality. A sada koji god portal da otvorim da procitam vesti vidim njih :) Dodje mi da organizujem peticiju na netu, garantujem da bi skupio dovoljno potpisa za zabranu trovanja naroda, organizovanog od Stanojke i ovog njenog papucarka.

  • Vuk

    13. jun 2013 | 11:43

    Klasicno ponasanje starlete..

  • Немања Цветковић

    13. jun 2013 | 11:06

    Najzanimljivije na klipu je ona krava u pozadini.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA