VENDI: Vesna Rivas je kao besan pas!

- Pomislila sam da ovakve stvari može da iznese samo neko ko je ludak, ko nema samosvest, introspekciju, jer ujedati druge na životinjskom nivou može svako, ako je lud - zaključila je Vukelićeva

  • 0

Vesna Vukelić Vendi je, naravno, jedva dočekala da prokomentariše ponašanje Vesne Rivas u Lisoviću, pa je imenjakinju nazvala ludačom koja laže da nikada, pre nego što je ušla u rijaliti, nije gledala "Farmu".

- Pre izvesnog vremena, kada sam izašla s "Farme", srela sam Vesnu Rivas. Udavila me je komplimentima, ali i naglasila da bi ona bila mnogo oštrija, da bi svima je*ala mater, baš po uzoru na Miloša Bojanića. Kaže da joj je idol i da je pokazatelj kako sam protiv svih treba da se krene u rijaliti, kako je to siguran način da se dođe do pobede. Davila me je obašnjavajući do najsitnijih detalja šta se dešavalo na "Farmi", pa sam shvatila da je pomno sve pratila - kaže Vendi koja je zatim oplela po Rivasovoj.

- Pomislila sam da ovakve stvari može da iznese samo neko ko je ludak, ko nema samosvest, introspekciju, jer ići kao pobesneli pas po "Farmi" i ujedati druge na životinjskom nivou može svako, ako je lud - priča Vukelićeva i dodaje:

- Žao mi je Goce Božinovske jer je vidim kao Pepeljugu koju su napale maćehine ćerke drndare u svom gnevu, ljubomori i zavisti.

(Telegraf.rs / "Kurir")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA