Rijana i Keti Peri se gađale tortama na Rijaninoj rođendanskoj žurci

Kao gost pojavio se i njen bivši nasilni dečko Kris Braun

  • 0

Iako je pre samo nekoliko dana na dodeli Gremija Kris Braun, bivši nasilni dečko pevačice Rijane, morao da bude deset metara udaljen od nje, nekoliko sati kasnije viđen je kao gost na njenoj rođendanskoj žurci. Rijana je slavila 24. rođendan 13, iako joj je rođendan tek 20. februara.

Sve je to osvanulo i na Tviteru kada je njena prijateljica pod imenom Katja Si napisala: "Da je Kupid bio tamo, bio bi srećan jer bi video da svako ima svog para. Sve šta mogu da kažem je da je i Kris Braun bio tamo, a Rijana je bila najsrećnija devojka na svetu i za svoj rođendan je dobila ono što je poželela". 

-Rijana i Keti Peri su sve započele! Pred kraj večeri počele su da se gađaju tortama i zajedno su đuskale, dok su ih Bruno Mars i Kris Braun gledali u šoku. U jednom trenutku Kati je polomila štiklu od silnog đuskanja, pa je sa žurke otišla bosa - rekao je neimenovani izvor za "Dejli Miror".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA