UPLAKANA JOVANA: Mislim da sam trudna! (VIDEO)

- Uopšte ne želim da razmišljam o tome, zato što izgleda kao da me uopšte ne potresa i da sve junački podnosim. Ako bude bilo (trudnoće), veruj mi da uopšte neću uživati u tome - rekla je misica pevaču koji ju je sve vreme tešio

  • 10

Nakon višenedeljne sage o navodnoj trudnoći Stanije, sada se i drugi par setio da bi mogao da koristi kontracepciju. Naime, Jovana je ovih dana veoma uznemirena jer misli da je trudna, a Danijel je sve vreme teši. Misica se u suzama na krevetu ispovedala pevaču i napala ga što je ne podržava.

- Uopšte ne želim da razmišljam o tome, zato što izgleda kao da me uopšte ne potresa i da sve junački podnosim. Ako bude bilo (trudnoće), veruj mi da uopšte neću uživati u tome - rekla je Jovana.

Ona je dodala da misli da je Danijel ne podržava, a on se branio kako joj je jednom već rekao da je uz nju i da je voli, te da ne želi da se ona nervira.

Podsetimo, Jovana i Danijel su u vezi skoro mesec dana, a do sada su nekoliko puta veoma glasno vodili ljubav na "Farmi". Jovana je pevača juče zaskočila pred svima na livadi. 

Pogledajte razgovor Jovane i Danijela:

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • david

    18. jun 2013 | 11:15

    ako dobiju sina , zvace se Proka

  • Marina Marković

    18. jun 2013 | 14:30

    Brateeeeeeeee prvo se j* ko shtuka i sad se tu prenemaze...ajde bre ako si mogla da siris noge na TV-u onda treba i da snosis posledice...

  • to sam ja

    18. jun 2013 | 12:25

    Poslje jeb nema kajanja sta sad :-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA